معرفی و دانلود کتاب من و کودکم pdf + خلاصه رایگان

زهرا سعدی
انتشارات:
انتشارات سیادت

معرفی کتاب من و کودکم

کتاب من و کودکم نوشتهٔ زهرا سعدی است. انتشارات سیادت این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب حاوی شیوه‌های نوین تربیت کودک برای والدین است.

درباره کتاب من و کودکم

کتاب من و کودکم یک راهنمای جامع برای والدین است که به آن‌ها کمک می‌کند تا با چالش‌های تربیت فرزندان خود روبرو شوند. این کتاب با ارائه روش‌های نوین و کاربردی، به والدین می‌آموزد که چگونه با کودکان خود ارتباط برقرار کنند، چگونه آن‌ها را تشویق کنند و چگونه به آن‌ها آموزش دهند. این کتاب به موضوعات مختلفی از جمله مهارت توجه کردن، روش‌های تشویق کودک، مهارت نادیده گرفتن، روش صحیح دستور دادن به کودک و استفاده درست از محروم سازی موقت می‌پردازد. نویسنده با زبانی ساده و قابل فهم، به والدین کمک می‌کند تا بهترین تصمیم‌ها را در مورد تربیت فرزندان خود بگیرند. کتاب «من و کودکم» برای والدین و مربیانی که به دنبال راهکارهای عملی و کاربردی برای تربیت فرزندان خود هستند، مناسب است. این کتاب به والدین کمک می‌کند تا فرزندانی مسئولیت‌پذیر، مستقل و موفق تربیت کنند.

خواندن کتاب من و کودکم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران شیوه‌های تربیتی کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من و کودکم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:من و کودکم
حجم فایل کتاب:۲.۷۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۸۷۹۲۱۳
تعداد صفحه‌ها:۵۵ صفحه
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.