کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی عماد نمرودی + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی

کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی

نویسنده:عماد نمرودی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی

کتاب الکترونیکی مجموعه دعاوی امور حسبی نوشتۀ عماد نمرودی است و انتشارات معید مهر آن را منتشر کرده است. کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی، به بررسی قوانین مربوط به امور حسبی پرداخته است.

درباره کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی

هر شخص در طول حیات خود، اموالی را به دسـت می‌آورد که پس از مرگ او در اختیار اشـخاص دیگری قرار می‌گیرد که ماترک نامیده می‌شـود. هر فرد می‌تواند تا میزان یک سـوم اموال خود را وصـیت کند و مابقی آن متعلق به ورثه اسـت. تنها در صـورتی وصیت مازاد بر ثلث ترکه نافذ است که وراث آن را تنفیذ کنند. نکته مهمی که در این میان وجود دارد، میزان دارایی متوفی اسـت؛ یعنی برای تقسـیم ارث و تعیین سهم ورثه باید اموال و دارایی‌های او به‌طور دقیق مشخص باشـد علاوه‌بر اموال منقول و غیرمنقول که از متوفی به‌جا مانده، دیون و بدهی‌هایی که فرد برعهده داشته نیز باید توسط وراث او از محل ماترک پرداخت شود. به‌همین دلیل اسـت که پس از فوت هر فردی ابتدا باید تحریر ترکه انجـام شود تا لیسـت دیون و بـدهی‌هـا و دارایی‌های متوفی مشخص شود. سپس وراث می‌توانند دیون متوفی را پرداخت کنند و مابقی دارایی به‌جا مانده از فرد را طبق مراحل انحصار و وراثت تقسیم کنند. در کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی، امور حسبی و قوانین مربوط به آن آورده شده است.

خواندن کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مسائل حقوقی مناسب است.

بخشی از کتاب مجموعه دعاوی امور حسبی

«در توضیح نماینده قانونی کیســت و انواع آن کدامند باید گفت، نمایندگی قانونی، یکی از انواع نمایندگی حقوقی به مفهوم اخص، در مواردي اسـت که نمایندگی شـخص نمـاینـده، بـه طور مشـــخص، در قـانون مورد پیشبینی قرار گرفتـه و وظـایف او، تعیین گردیده اســت. بنابراین، به علت تعیین و تکلیف قانون، اراده هیچکدام از طرفین، در امر نمایندگی مؤثر نیست. مانند نمایندگی قانونی قیم و ولی که در حقوق، تحت عنوان قیمومت یا ولایت قهری پدر و جد پدری نیز شـناخته میشـود. بنابراین، اگر شخصی، با نمایندگی قانونی از طرف دیگری، اقدام به اقامه دعوا نمود، باید با ارائه دلایل لازم، سـمت خود را ثابت کند. مثلاً ولی قهری، باید شناسنامه و اوراق هویتی خود را به دادگاه ارائه نماید...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بیداری معنوی
سیدعلی علم خواه
نظریه ممنوعیت سوءاستفاده از حق
سیدمصطفی محقق داماد
رهایم مکن
سیدبیوک آقا طالب نژاد
اندیشیدن و آشپزی
موسسه مدرسه زندگی
آموزش فلسفه به کودکان
پریناز بنی سی
آخرش هم هیچ
والتر کمپوسکی
بایدها و نبایدهای خانواده های دارای فرزند معلول (اوتیسم)
سیدمصطفی موسوی
نکته های ناب زندگی از حکایت های ماندگار
آذرمیدخت فرزامی خواه
چشم انداز صلح در خاورمیانه، بحران های نوظهور و سیاست های قدیمی
سیدعبدالامیر نبوی
راهنمای عملی و گام به گام مهارت های زندگی
مهران روزبهی
کتاب کار زوج آسپرگر
ماکسین استون
افسونگران
ژنویو بریزاک
فارسی عمومی
سیدمحمد دامادی
فرهنگ لغات، اصطلاحات و متون حقوق محیط زیست دریایی
شهرناز فلسفی
جامعه شناسی تاریخی ایران
حمید عبداللهیان
یاتاقان های غلتشی آنتی فریکشن
غلامرضا اسماعیلی
زبان بدن دیجیتال
اریکا داوان
اینجا و اکنون
اولیویا تلفورد
نظریه دولت تحصیلدار و انقلاب اسلامی
عبدالقیوم شکاری
مشاوره مدیریت
ریچارد نیوتن

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۸۹,۰۰۰
تومان