کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات
معرفی کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات
کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات نوشتهٔ مهدی احمدپور است. انتشارات اخلاق و تربیت این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات
کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات به بررسی مفهوم سعادت از دیدگاههای فلسفی، روانشناختی و اخلاقی میپردازد. این اثر با ارائه چارچوبی نظری و کاربردی، به خواننده کمک میکند تا سعادت را در ابعاد فردی و اجتماعی درک کند. کتاب شامل بخشهایی چون مباحث نظری، کاربردهای عملی و مطالعات موردی است. هدف نویسنده، ارائه دیدگاهی جامع و یکپارچه از سعادت است که هم برای دانشجویان و پژوهشگران و هم برای افرادی که به دنبال رشد شخصی هستند، مفید باشد. این کتاب با تلفیق دیدگاههای مختلف و ارائه راهکارهای عملی، به خواننده در دستیابی به سعادت کمک میکند.
خواندن کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم زبان عربی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب الدراسات فی تحریر جامع السعادات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | الدراسات فی تحریر جامع السعادات |
| عنوان دیگر: | و تلخیصِ مطالبه و تنظیمها و تخریج مصادره و تکمیلها و تصحیح ما یحتاج منه إلی التصحیح و تکمیل ما یحتاج منه إلی التکمیل و توضیحِ ما یحتاج منه إلی التوضیح |
| عنوان انگلیسی: | جامع السعادات فی موجبات النجاة |
| موضوع: | تفسیر، اخلاق اسلامی، عربی |