معرفی و دانلود کتاب زندگی در خواب pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زندگی در خواب

کتاب زندگی در خواب

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب زندگی در خواب

کتاب زندگی در خواب نوشتهٔ مهسا عفیفی است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب زندگی در خواب

کتاب زندگی در خواب به بررسی دنیای خواب و اهمیت آن در زندگی انسان‌ها می‌پردازد. نویسنده با بیان این‌که خواب دنیای خاص و پرمفهومی دارد، به این نکته اشاره می‌کند که خواب می‌تواند تجربه‌های زندگی را بازتاب دهد و به ما کمک کند تا با مشکلات و احساسات خود مواجه شویم. نویسنده به سوالاتی درباره اولین خواب انسان و تصورات او در خواب اشاره می‌کند و بیان می‌کند که خواب‌ها می‌توانند شیرین یا تلخ باشند. در ادامه به قدرت تخیل در خواب‌پردازی و تأثیر آن بر زندگی واقعی اشاره می‌کند و می‌گوید که انسان‌ها می‌توانند در خواب به ابعاد جدیدی از خود پی ببرند. او همچنین به این موضوع می‌پردازد که خواب‌ها می‌توانند به ما در حل مسائل و چالش‌های زندگی کمک کنند و حتی سوالات ذهنی ما را پاسخ دهند.

خواندن کتاب زندگی در خواب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی در خواب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زندگی در خواب
حجم فایل کتاب:۱.۲۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۰۸۳۰۲۲۱
تعداد صفحه‌ها:۹۵ صفحه
قیمت کتاب:۳۲۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.