کتاب سلام بر حقیقت
معرفی کتاب سلام بر حقیقت
کتاب «سلام بر حقیقت» نوشتۀ کامران پورعباس است و انتشارات چکامه مهر آن را منتشر کرده است. با خواندن این اثر، مخاطب فرصتی مییابد تا در مسیری عمیق و شخصی همراه با زنان تازهمسلمان قدم بزند و درک تازهای از ایمان و تغییر در زندگی بیابد.
درباره کتاب سلام بر حقیقت
کتاب سلام بر حقیقت: مجموعه داستانک بانوان تازهمسلمان از سراسر جهان مجموعهای است از روایتهای واقعی و صمیمی زنانی که مسیر آشنایی و رویآوردن به دین اسلام را تجربه کردهاند. این کتاب جلوهای زنده و انسانی از تنوع فرهنگها، زبانها و پیشینههای مختلف این بانوان است که هر کدام داستان خاص خود را در ارتباط با اسلام و چگونگی انتخاب این دین دارند. داستانها بهگونهای نوشته شدهاند که خواننده با هر صفحه بیشتر به دنیای این زنان نزدیک میشود و با دغدغهها، کنجکاویها و تصمیماتشان همذاتپنداری میکند.
هر داستان سلام بر حقیقت، مانند پنجرهای است رو به جهان متفاوتی که در آن ایمان بهتدریج شکل گرفته و رشد کرده است؛ از نخستین جرقههای علاقه و پرسش، تا لحظۀ مهم و سرنوشتسازی که فرد به اسلام میپیوندد و مذهب خود را انتخاب میکند. بهعنوان نمونه، داستانهایی که از زبان بانوان تازهمسلمان از کشورهای مختلفی مانند ارمنستان و ایتالیا نقل شده، نشاندهندۀ تنوع گستردهای از تجربههای زیستی و فرهنگی است که همگی به یک نقطۀ مشترک میرسند: انتخاب آگاهانه و قلبی اسلام بهعنوان مسیر زندگی.
کتاب سلام بر حقیقت نهتنها روایت تغییر دین نیست، بلکه دربارۀ جستوجو، پرسش، شناخت و در نهایت آرامش در باور است. این زنان در دل روایتهای خود از چالشها و زیباییهایی میگویند که با پذیرش این دین جدید تجربه کردهاند؛ همچنین حس تعلق به یک هویت معنوی تازه که آرامش و معنای عمیقی به زندگیشان بخشیده است. حضور عکس و نام هر بانوی تازهمسلمان، به این داستانها رنگ و هویت بیشتری میدهد و خواننده را به یاد این میاندازد که اینها داستانهای واقعی انسانهایی حقیقیاند، نه صرفاً نوشتههایی فرضی.
کتاب سلام بر حقیقت فضای پر از احترام و همدلی نسبت به انتخابهای فردی را فراهم میکند و خواننده را با تنوع و زیباییهای اسلام در قالب تجربیات انسانی آشنا میسازد. درعینحال، بهنوعی دعوت به تفکر و بازاندیشی دربارۀ معنای دین، ایمان و نقش آن در زندگی انسانهاست.
خواندن کتاب سلام بر حقیقت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای دینی و مذهبی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سلام بر حقیقت
«لطف خدا بود که شـامل من شـد تا سـراغ هر دین و مذهب دیگری نروم. از ۱۲ سـالگی چون به زبان فارسـی علاقه داشـتم، با ایران آشـنا شـدم و کمکم فهمیدم دین ایرانیان اسـلام اسـت. دوسـت داشـتم دربارۀ دین آنها بدانم. برای همین شـروع به مطالعه کردم و متوجه شـدم ایران مرکز تشـیع اسـت و مسلمان شیعه شدم.»
کتاب سلام بر حقیقت خیلی جذاب و جالب بود. در هر صفحه تصویر رنگیه یک زن خارحی به همراه پرچم کشورش آمده و ماجرای باحجاب شدن و مسلمان شدنش ذکر شده. برخی از این زنان سلبریتی های خارجی و غربی