کتاب گناه بزرگ من
معرفی کتاب گناه بزرگ من
کتاب «گناه بزرگ من» نوشتۀ میثاق مختاری نژاد است و انتشارات فروغ سیمرغ آن را منتشر کرده است. گناه بزرگ من، رمانی پرتعلیق، معمایی و خواندنی است.
درباره کتاب گناه بزرگ من
کتاب گناه بزرگ من رمانی رازآلود و هیجانانگیز است که با فضایی معماگونه و روانشناختی آغاز میشود. داستان با کابوسهای تکرارشوندهای که شخصیت اصلی را درگیر کردهاند، شروع میشود، کابوسهایی که نهتنها خواب او را مختل کردهاند، بلکه بهتدریج به واقعیت زندگیاش نیز راه پیدا میکنند.
راوی داستان گناه بزرگ من مدام کابوسی عجیب و رازآلود را تجربه میکند که در آن، مأموریتی ناشناخته به او محول شده است: مجازات انسانهای گناهکار. این رؤیاها ابتدا به نظر میرسد که تنها بازتابی از ذهن آشفتۀ او باشند، اما با تکرار شبانهروزیشان، مرز بین خواب و واقعیت برای او محو میشود. این کتاب، تأثیر گذشته بر روان انسان، معنای عدالت و انتقام، مرز بین واقعیت و خیال را نشان میدهد. گناه بزرگ من نثری روان دارد و توصیفاتی دقیق و پرکشش، با فضاسازی تأثیرگذار نظر خوانندگان را جلب میکند. نویسنده با روایت داستانی پررمزوراز، نهتنها خواننده را درگیر معمایی پیچیده میکند، بلکه او را به تأمل دربارۀ سرنوشت، گناه، و مجازات نیز وامیدارد.
خواندن کتاب گناه بزرگ من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران رمانهای ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گناه بزرگ من
«دوباره از خواب پریدم، چشمانم داشت از حدقه بیرون میآمد. نمیتوانستم حرکت کنم، خشکم زده بود. بازدم نفسم را احساس میکردم. کل صورتم خیس بود؛ ولی هوای اتاق گرم نبود. بهخاطر پتویی که عادت داشتم رویم بکشم تا خوابم ببرد هم نبود؛ چون این کار عادت همیشگیام بود. هیچوقت اینقدر عرق نمیکردم، باز هم آن خواب لعنتی به سراغم آمده بود؛ اما این بار فرق میکرد. اولینبار بیست و یک روز قبل از تولدم بود که این خواب را دیده بودم با خودم گفتم نتیجۀ آشفتگی ذهنم است آخر خیلی وقت بود که خواب درستوحسابی به چشمانم نیامده بود پنجروز، بعدش دوباره این خواب را دیدم باورش یکم سخت بود با تمام جزئیات تکرار شده بود فقط صداها هر روز واضحتر میشدند. صدا آشنا بود.»
فکر میکردم فضای کتاب رئاله. آخر کتاب غافلگیر شدم. این کتابو ناخواسته دو بار میخونید.