کتاب قلب مومیایی
معرفی کتاب قلب مومیایی
کتاب «قلب مومیایی» نوشتۀ تومی دونبوند و ترجمۀ سیدحبیب الله لزگی است و موسسه نشر و تحقیقات ذکر آن را منتشر کرده است. قلب مومیایی، ماجراجوییهایی تازه را برای مخاطبان خیابان وحشت به ارمغان میآورد و آنها را برای ادامۀ داستان مشتاقتر میکند.
درباره کتاب قلب مومیایی
قلب مومیایی، جلد سوم از مجموعۀ فانتزی و کمدی - ترسناک خیابان وحشت، خوانندگان را به عمق ماجراجوییهای هیجانانگیز لوک واتسون و دوستانش میبرد. این بار، ماجراها به اوج خود میرسند و نبردی شگفتانگیز میان شخصیتهای داستان، خیابان وحشت را به میدانی پرتنش تبدیل میکند.
مجموعۀ ۱۳ جلدی خیابان وحشت با ترکیب المانهای ترسناک و طنز، داستانهایی پر از هیجان و لحظات خندهدار خلق کرده است. گرگینهها، خونآشامها، زامبیها و موجودات افسانهای دیگر در این مجموعه حضور دارند و نقش مهمی در داستانها ایفا میکنند. زبان ساده، داستانهای جذاب و تصاویر زیبا، این مجموعه را به انتخابی عالی برای این گروه سنی تبدیل کرده است. در کنار ماجراجوییها، داستانها پیامهایی دربارۀ دوستی، شجاعت و همکاری به مخاطبان منتقل میکنند.
در قلب مومیایی، سومین جلد از این مجموعه، لوک و همراهانش برای یافتن سومین یادگاری، قلب مومیایی، راهی سفر تازهای میشوند، اما این جستوجو بهشدت پیچیدهتر از حد انتظار است. داستان با صحنهای نفسگیر از نبرد ۲ گرگینه آغاز میشود. گرگینۀ کوچک که همان لوک است، با شجاعت و هوشیاری با یک گرگینۀ بزرگتر که به نظر میرسد قصد ازبینبردن او را دارد، وارد مبارزه میشود. در این نبرد، باران شدید و صاعقههای مهیب، فضایی دراماتیک و ترسناک ایجاد میکنند. همزمان، دوستان لوک یعنی کلوفر، مومیایی کوچک مصری و ریسوس نگتیو، خونآشام جوان نیز با خطرات جدیدی روبهرو هستند. آنها در میانۀ طوفانی شدید و زیر آسمانی پر از صاعقه، باید نه تنها از خودشان محافظت کنند بلکه برای نجات خیابان وحشت و ساکنانش از تهدیدهای جدید، تلاش کنند.
قلب مومیایی همچنان با استفاده از ترکیب هیجان، ماجراجویی و طنز، دنیایی جذاب و منحصربهفرد را برای مخاطبان نوجوان خلق میکند. صحنههای پرتنش و توصیفات زنده، حس تعلیق و شگفتی را در طول داستان حفظ میکند. این جلد با تمرکز بر دوستی، شجاعت و تلاش برای غلبه بر چالشها، پیامهای ارزشمندی را به خوانندگان ارائه میدهد. همچنین، توسعۀ شخصیتها و تعاملاتشان با یکدیگر، این مجموعه را به داستانی خواندنی و بهیادماندنی تبدیل کرده است.
عناوین جلدهای مجموعۀ خیابان وحشت عبارتاند از: نیش خونآشام، خون جادوگر، قلب مومیایی، جسم زامبی، جمجمه اسکلت، پنجه گرگینه، هجوم آدمهای معمولی، حمله غولها، وحشت نگهبان شب، جنهای وحشی، یتی گرسنه، راز پریان و آتش اژدها
خواندن کتاب قلب مومیایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به نوجوانانی که به داستانهای فانتزی، هیجانانگیز و کمی ترسناک علاقه دارند، پیشنهاد میکنیم.
این کتاب از نظر محتوا مناسب نوجوان های کنجکاو من خودم این کتاب اولین کتابی لود که در سن ۱۲ سالگی خریده بودم ژانر ترسناک ولی ماجراجویی زیادی داره و قشنگه حتی الان که دیگه سنی از من گذشته هنوز