دانلود و خرید کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا کوین هنکس ترجمه محبوبه نجف خانی
تصویر جلد کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا

کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا

معرفی کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا

کتاب «جولیوس، بهترین بچه دنیا» نوشتۀ کوین هنکس و ترجمۀ محبوبه نجف خانی است و گروه انتشاراتی ققنوس آن را منتشر کرده است. اگر کودکی در خانه دارید که به‌زودی قرار است خواهر یا برادر شود یا با احساسات آمیختهٔ علاقه و حسادت دست‌وپنجه نرم می‌کند، جولیوس، بهترین بچهٔ دنیا می‌تواند همراهی مهربان و راه‌گشا برای او باشد.

درباره کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا

کتاب جولیوس، بهترین بچهٔ دنیا داستانی بامزه، صادقانه و بسیار تأثیرگذار دربارهٔ ورود یک نوزاد جدید به خانواده و احساسات متناقض خواهر یا برادر بزرگ‌تر است. این کتاب، جلد چهارم از مجموعهٔ دوست‌داشتنی محلهٔ موش‌هاست و با روایت زنده و طنزآمیزش، به شکلی کاملاً ملموس، دنیای درونی کودکی را به تصویر می‌کشد که ناگهان جایگاهش در خانواده دگرگون می‌شود.

لی‌لی، موش کوچولوی داستان، پیش از تولد جولیوس، خواهر مهربانی بود که برای نوزاد در راه آواز می‌خواند و از دنیای کودکانه‌اش با او حرف می‌زد؛ اما وقتی جولیوس به دنیا می‌آید، همه چیز عوض می‌شود و همدلی و انتظار شیرین، نوازش و بازی جایش را به حسادت، رقابت و دل‌خوری داده است. پدر و مادر، جولیوس را با عشق و تحسین می‌نگرند؛ اما از دید لی‌لی، او فقط یک موجود کوچولوی چندش‌آور است، با دماغی خیس و چشم‌هایی به اندازهٔ عدس.

توصیف احساسات لی‌لی، با زبان شیرین و کودکانهٔ داستان، بدون قضاوت یا تحقیر، به‌خوبی نشان می‌دهد که چطور بچه‌ها در برابر تغییرات ناگهانی مثل تولد خواهر یا برادر کوچک‌تر، ممکن است احساس طردشدگی یا سردرگمی کنند. آنچه این داستان را از روایت‌های مشابه متمایز می‌کند، پایانی‌ست که نه با نصیحت بزرگ‌ترها، بلکه با یک اتفاق کوچک اما معنادار رقم می‌خورد: لی‌لی که خودش از جولیوس خوشش نمی‌آمد، وقتی می‌بیند کسی حرف‌های بد دربارهٔ او می‌زند، غیرت خواهرانه‌اش بیدار می‌شود و به دفاع از برادر کوچکش برمی‌خیزد. همان‌جا نقطهٔ دگرگونی‌ست: ازآن‌پس، برای همه  و حتی برای خود لی‌لی، جولیوس تبدیل می‌شود به بهترین بچهٔ دنیا.

کتاب جولیوس، بهترین بچهٔ دنیا نه‌تنها مهارت همدلی، پذیرش و کنارآمدن با احساسات متضاد را در کودکان تقویت می‌کند، بلکه ابزاری ارزشمند در اختیار والدین قرار می‌دهد تا دربارهٔ مسئلهٔ حسادت خواهر و برادرها، بدون قضاوت و با زبانی شیرین و کودکانه گفت‌وگو کنند. لحن گرم، تصویرسازی‌های جذاب و پرشور و دیالوگ‌هایی که بوی زندگی واقعی می‌دهند، این کتاب را به یکی از بهترین آثار ادبیات کودک در حوزهٔ خانواده و روابط خواهر–برادری تبدیل کرده است. جوایز معتبری که کتاب جولیوس، بهترین بچهٔ دنیا از نهادهای حرفه‌ای مانند انجمن کتابخانه‌های آمریکا و ناشران هفتگی دریافت کرده، نشان‌دهندهٔ جایگاه برجستهٔ آن در میان آثار کودک‌ونوجوان است.

خواندن کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی الف و ب پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب جولیوس، بهترین بچه دنیا

«یعنی می‌خواهید بگویید این قلمبه قرار است بچه شود؟

فکر می‌کردم مثل خاله مونا فقط دارید چاق می‌شوید!

ما داریم بچه‌دار می‌شویم...

هورااااااا!»

آمار توصیفی و استنباطی در پژوهش های علوم ورزشی با کمک نرم افزار Statistica
حسین پورسلطانی زرندی
چطور دزد دریایی شدم؟
ملیندا لانگ
دزد جادوگر (کتاب سوم؛ جادوگر واقعی)
سارا پرینیز
سابقه دارها (جلد دهم، بدترین روز زندگی)
آرون بلیبی
مبانی شیمی سطح و حالت جامد
علی نخعی پور
الینا در کارآگاه بازی با پلنگ صورتی
مژگان کلهر
قهرمان جنگ ستارگان باش (اپیزود ۶، بازگشت جدای)
کریستوفر گلدن
مرجعیت مجتهد متجزی