کتاب هاف تایم باب بوفورد + دانلود نمونه رایگان

کتاب هاف تایم

نویسنده:باب بوفورد
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هاف تایم

کتاب هاف تایم نوشتهٔ باب بوفورد و ترجمهٔ سوسن ملکی توسط گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که چگونه با معنا بخشیدن به زندگی، موفقیتتان را کامل کنید. این کتاب فراتر از یک زندگی‌نامه معمولی است و علاوه بر پرداختن به داستان زندگی فردی، به حقیقت زندگی اجتماعی امروز و چالش‌های نوین آن نیز می‌پردازد. این اثر با رویکردی غیرمستقیم و بدون وعظ و زبان علمی خشک، تلاش می‌کند تا مسائل مهم معاصر را برای خواننده روشن سازد و راهکارهایی عملی ارائه دهد. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هاف تایم

کتاب هاف تایم را می‌توان به‌مثابهٔ زندگی‌نامهٔ مردی غیرعادی، یعنی «باب بوفورد»، دانست که مطالعهٔ آن لذت‌بخش است. این کتاب داستان زندگی پسربچه‌ای را روایت می‌کند که در ۱۱سالگی پدرش را از دست داده و بار مسئولیت خانواده را بر دوش کشیده است. داستان او مملو از سختی‌ها، رؤیاها، تصمیمات دشوار، غم‌ها و موفقیت‌های بزرگ است. درعین‌حال، این کتاب صرفاً یک روایت شخصی نیست، بلکه با پرداختن به پدیده‌های بزرگ قرن حاضر مانند افزایش طول عمر (به‌ویژه عمر شغلی) و چگونگی معنا بخشیدن به زندگی و موفقیت، ارزش‌های بنیادین و تعهدات فردی را به حیطه عمل می‌کشاند. گفته شده است که هاف تایم اولین کتابی است که این چالش‌ها و فرصت‌های جدید را معرفی کرده و نحوه به کارگیری آن‌ها را آموزش می‌دهد. از این رو، راهگشای تحلیل اجتماعی و خودیاری برای کسانی است که طالب زندگی بهتر و هدفمندتری هستند.

این کتاب همچنین دارای ابعاد سیاسی و مذهبی است. در بعد سیاسی، به ناتوانی دولت‌ها و گروه‌های آزاد در اداره همه امور جامعه اشاره کرده و نیاز به شکل‌گیری بخش اجتماعی جدیدی را مطرح می‌کند که در آن داوطلبین واقعی می‌توانند در اداره سیاست فعال و تحکیم ارزش‌های اساسی آزادی و اجتماعی مؤثر باشند. در بعد مذهبی نیز، با نفوذ به قلب مسئلهٔ نقش مذهب در جامعه، نشان می‌دهد که با وجود کاهش ظاهری اعضای کلیساهای رسمی، گرایش مردم به مذهب از روی میل و رغبت در حال افزایش است و چگونه باب بوفورد با تأسیس مؤسسه‌ای، به شکوفایی کلیساهای روستایی کمک کرده است. درنهایت، این کتاب داستانی از رشد است که در آن آگاهی به خرد و دانش عملی و معنوی تبدیل می‌شود و برای خوانندگان گوناگون، به ویژه کسانی که به نیمه راه زندگی رسیده‌اند، جذاب، مهم و آموزنده خواهد بود.

خلاصه کتاب هاف تایم

کتاب هاف تایم به بررسی تحولات عمیق در مفهوم زندگی، کار و موفقیت در قرن حاضر می‌پردازد. نگارنده با اشاره به افزایش چشمگیر طول عمر متوسط در کشورهای توسعه یافته و ظهور مفهوم جدیدی از موفقیت (فراتر از ثروت و شهرت)، به پدیده «کارگران دانا» می‌پردازد. این افراد که اغلب در میان‌سالی قرار دارند و از نظر مالی نیز وضعیت مناسبی دارند، به دنبال معنا و رضایت درونی عمیق‌تری در کار و زندگی خود هستند و تمایلی به بازنشستگی سنتی ندارند. کتاب با طرح مفهوم «نیمهٔ دیگر زندگی» یا «شغل دوم» که توسط باب بوفورد مطرح شده، نشان می‌دهد که چگونه این افراد به دنبال عرصه‌ای هستند تا تجربه، آگاهی و قابلیت‌های خود را به کار گیرند و از آن لذت ببرند، بدون آنکه لزوماً شغل اصلی خود را ترک کنند.

چرا باید کتاب هاف تایم را بخوانیم؟

این اثر نه تنها یک زندگینامه الهام‌بخش از باب بوفور است، بلکه به صورت عملی و غیرمستقیم به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های زندگی در عصر مدرن می‌پردازد. این کتاب به شما کمک می‌کند تا در مواجهه با طولانی شدن عمر شغلی و نیاز به یافتن معنای عمیق‌تر در زندگی، راهکارهایی نوین و کاربردی پیدا کنید. کتاب هاف تایم با معرفی مفهوم نیمهٔ دیگر زندگی و کارگران دانا، به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید از تجربیات و توانمندی‌های خود برای ایجاد تأثیر مثبت در جامعه و رسیدن به رضایت درونی بهره‌مند شوید، حتی زمانی که از نظر مالی به موفقیت رسیده‌اید و نیازی به کار بیشتر ندارید. همچنین، با مطرح کردن ابعاد سیاسی و مذهبی نوین، دیدگاهی جامع از نقش فرد در جامعه و اهمیت فعالیت‌های داوطلبانه و مبتنی بر میل باطنی ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب هاف تایم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به افراد میانسال و بازنشستگان، کارآفرینان و مدیران موفق، کسانی که در مسیر تحول فردی و رشد معنوی هستند و علاقه‌مندان به زندگی‌نامه‌های الهام‌بخش پیشنهاد می‌شود:

درباره باب بوفورد

باب بوفورد، شخصیت محوری کتاب «هاف تایم»، مردی غیرعادی و استثنایی است که زندگی او درسی از هوشمندی، شهامت، پشتکار و پایبندی به ارزش‌هاست. او از سنین کم، پس از از دست دادن پدر، مسئولیت‌پذیری را آموخت و توانایی‌های خود را به درستی تشخیص داد، که این یک ویژگی نادر در افراد است. بوفورد با ذکاوت و شجاعت تصمیم گرفت که مهارت‌هایش را به کار گیرد، حتی اگر با علایق اولیه‌اش متفاوت بود، و همین تصمیم منجر به موفقیت‌های چشمگیر او شد. او با وجود دستیابی به اوج موفقیت‌های شغلی و ثروت، هرگز اهداف اصلی و ارزش‌های بنیانی خود را فراموش نکرد. پس از سی سال کار و تلاش مداوم و در حالی که می‌توانست بازنشسته شود، باب به جای کناره‌گیری، عشق خود به کار و توانایی‌هایش را کشف کرد و تصمیم گرفت از تمام دارایی‌هایش – نیرو، آگاهی، تجربه و ثروت – برای پیشبرد تعهدات درونی‌اش، یعنی خدمت به خدا و دینش، استفاده کند. او نه تنها یک موعظه‌گر نبود، بلکه با عمل خود و تأسیس مؤسسه‌ای که به کلیساهای کوچک روستایی کمک کرد تا مؤثرتر عمل کنند، باعث شکوفایی نیروهای نهفته و ناشناخته شد و الگویی برای کارگران دانا ارائه داد که به دنبال معنای فراتر از صرف امرار معاش در زندگی خود هستند.

بخشی از کتاب هاف تایم

«تازه بعد از تمام کردن مدرسه بود که حس کردم یک دانش آموزم. فکر می‌کنم برای همه ما همین‌طور است. وقتی در دبیرستان یا دانشگاه بودیم در واقع بیشتر از یک دانش‌آموز یا دانشجو یک مشتری بودیم. تحصیلات وسیله‌ای بود که ما را به مقصد می‌رساند. کارت دانشجویی مجوز کار ما در فروشگاه بسته‌ای از زندگی پربار بود. تبلیغات تحصیل رایگان بچه‌ها را وادار می‌کند که در مدرسه باقی بمانند تا بتوانند به دانشگاه راه یابند یا کار خوبی نصیبشان شود. من تبلیغی را به‌خاطر نمی‌آورم که به من بگوید که در مدرسه باقی بمانم تا معنی زندگی یا تحسین عمق بصیرتی را که در ادبیات کلاسیک وجود دارد یاد بگیرم.

هدفم انتقاد از نظام آموزشی کشورمان نیست. ولی می‌دانم که به منظور تأمین نیازهای نیمه اول طرحریزی شده است. تقاضای ما از نظام آموزشی این است که بدانیم چگونه کار کنیم، چگونه شغلی خوب بدست آوریم و چگونه موفق شویم. در بیشتر موارد آنچه را که لازم است به ما می‌دهد و ما را مجهز می‌کند تا ثمربخش باشیم. ما تا وقتی به هاف‌تایم نرسیده‌ایم چیز زیادی از آموزش نمی‌خواهیم. در این دوره است که تازه می‌فهمیم وقتی در پی یادگیری هستیم زندگی غنی می‌شود و همین که از یادگیری باز می‌ایستیم زندگی محدود می‌شود.»