معرفی و دانلود کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲)

کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲)

بدون نظرنوع کتاب
انتشارات:
به نشر
categoryدسته‌بندی:
سلامت

معرفی کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲)

«مجموعه‌ی نرمش و تندرستی» نوشته‌ی جمشید مهریار (-۱۳۴۳)، از منظر علمی و حرفه‌ای به ورزش و ارتباط آن با سلامتی جسم در تمام سنین می‌پردازد. در این جلد بیماری‌ها و ناهنجاری‌های پا مورد بررسی قرا می‌گیرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پا: نرمش و تندرستی (۲)
موضوعسلامت
نویسندهجمشید مهریار
انتشاراتبه نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۴/۲۶
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستنرمش و تندرستی به نشر

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پشت: نرمش و تندرستی (۱)تصویر جلد کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی ناهنجاری‌های پشت: نرمش و تندرستی (۱)
جمشید مهریار
راهی که پیدا شد ...: روایت گوشه‌هایی از زندگی من در دوران کاهش وزنتصویر جلد کتاب راهی که پیدا شد ...: روایت گوشه‌هایی از زندگی من در دوران کاهش وزن
طاهره مهدوی حاجی
نرمش‌های عمومی ویژه‌ی افراد بالای ۴۰ سال: نرمش و تندرستی (۳)تصویر جلد کتاب نرمش‌های عمومی ویژه‌ی افراد بالای ۴۰ سال: نرمش و تندرستی (۳)
جمشید مهریار
نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی حرکت‌درمانی در آب: نرمش و تندرستی (۶)تصویر جلد کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی حرکت‌درمانی در آب: نرمش و تندرستی (۶)
مغز من و بهانه‌های پرخوریتصویر جلد کتاب مغز من و بهانه‌های پرخوری
حامد اختیاری
علت‌های کمردرد را بشناسیمتصویر جلد کتاب علت‌های کمردرد را بشناسیم
مهدی بنایی
لاغری و تناسب اندامتصویر جلد کتاب لاغری و تناسب اندام
آنیتا هبمان - کوزاریس
روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلتتصویر جلد کتاب روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلت
احمد حلت
معجزه ماساژ درمانیتصویر جلد کتاب معجزه ماساژ درمانی
مسعود دامن‌افشان
تکنیک‌هایی طلایی آمار و spssتصویر جلد کتاب تکنیک‌هایی طلایی آمار و spss
محمد میرزاده
غلبه بر مشکلات وزنتصویر جلد کتاب غلبه بر مشکلات وزن
ایزابل تویوس
راهی که پیدا شد...تصویر جلد کتاب راهی که پیدا شد...
طاهره مهدوی حاجی
من یک چاق خوشحال هستم! بهره‌گیری از مغز هوشمند برای مدیریت و اصلاح بیش‌خوری و اضافه وزنتصویر جلد کتاب من یک چاق خوشحال هستم! بهره‌گیری از مغز هوشمند برای مدیریت و اصلاح بیش‌خوری و اضافه وزن
حامد اختیاری
پنج راز سلامت و شادابی مغزتصویر جلد کتاب پنج راز سلامت و شادابی مغز