کتاب پسران بد
معرفی کتاب پسران بد
کتاب پسران بد نوشتهٔ شادی احمدی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب پسران بد
کتاب پسران بد داستان سفر داروین و دوستانش در دنیای ناشناختهی ماوراء و تلاشهایشان برای رهایی از چنگال موجودات منفی را به تصویر میکشد. آنها با چالشها و موانعی مواجه میشوند که نه تنها نیازمند شجاعت و هوش است، بلکه ایمان و اعتقاد به یکدیگر را نیز میطلبد. در تلاش برای پیدا کردن راهی برای بستن دروازههای گشوده شده به دنیای تاریکی، آنان به کشف حقایقی دربارهٔ خود و دنیای اطرافشان میپردازند که هرگز نمیتوانستند تصور کنند. پسران بد داستانی پر از هیجان و ماجراجویی است که مرزهای میان دنیای واقعی و ماورائی را به چالش میکشد. این کتاب به خوانندگان یادآور میشود که گاهی اوقات کنجکاوی میتواند عواقب پیشبینی نشدهای به همراه داشته باشد.
داستانهای ایرانی بخش مهمی از میراث فرهنگی و ادبیات این سرزمین را تشکیل میدهند و همواره جایگاه ویژهای در میان فرهنگها و تمدنهای جهان دارند. این داستانها که معمولاً با پیوندهای عمیق به تاریخ، باورهای دینی و فرهنگهای مختلف شکل گرفتهاند، بهخوبی قابلیت تأمل و تحلیل دارند. از شاهنامه فردوسی گرفته تا آثار معاصرتر مانند داستانهای صادق هدایت و بزرگ علوی، هر کدام از این داستانها روایتگر بخشی از زندگی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ایران هستند. در داستانهای ایرانی، معمولاً ویژگیهایی چون حکمتورزی، توجه به انسان و اجتماع، تمایلات فلسفی و اخلاقی وجود دارد که آنها را از سایر ادبیاتها متمایز میکند. بهعنوان مثال، در داستانهای کهن، مانند مثنوی معنوی مولانا یا گلستان سعدی، میتوان ردپای مسائل انسانی نظیر عشق، دوستی، بخشش، حکمت، و جستوجوی حقیقت را یافت. این موضوعات همواره در داستانها به شکلی پیچیده و در عین حال ساده به تصویر کشیده میشوند. علاوه بر این، در داستانهای معاصر ایران، چالشهای اجتماعی و سیاسی و نابرابریهای اقتصادی غالباً بهعنوان موضوعاتی کلیدی مطرح میشود. بهویژه در آثار نویسندگانی چون صادق هدایت در بوف کور یا جلال آلاحمد در غربزدگی، میتوان نقدهایی تند و صریح از وضعیت اجتماعی ایران را مشاهده کرد. این آثار بهطور کلی نهتنها نمایانگر تحولات فرهنگی و اجتماعی ایران هستند، بلکه آنها بهعنوان ابزاری برای اندیشیدن به وضعیت انسان و جامعه در دورههای مختلف تاریخ عمل میکنند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب پسران بد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پسران بد
«من و شایان دستوپا بسته کنار هم نشسته بودیم و هیچ کاری ازمون ساخته نبود.از شایان پرسیدم: «به نظرت ممکنه کسی این اطراف باشه و ما داد بزنیم،صدامونو بشنوه بیاد کمک؟»
شایان: «لابد خیالش از این جهت راحته که دهن گشادتو نبسته،پس خواهشا دادوبیداد راه ننداز چون اصلا دلم نمیخواد به خاطر تو دهن منم ببنده!»
«هر چی فکر میکنم یادم نمیآد خردهحسابی با این یارو داشته باشم.به نظرت چرا ما رو گرفته؟»
شایان: «از من میپرسی؟»
خطاب به خودش گفتم: «چرا ما رو گرفتی؟!»
با همون تک چشمش بهم خیره شد و جوابی نداد.شاکی شدم و با تشر گفتم: «دارم با تو حرف میزنم الاغ!»
فکر کنم بهش برخورد.فانوسی که دستش بود رو بالا برد که بکوبه توی کلهام.ناخواسته چشمهام رو بستم اما اتفاقی که منتظرش بودم نیفتاد.یه لحظه بعد که چشمهام رو باز کردم چهرهای آشنا دیدم.کسی که دست یارو رو گرفت و نذاشت فانوس رو بکوبه تو ملاجم.خوشحال بودم که کلهم متلاشی نشد ولی دیدن اون شخص ناراحت کنندهتر از له شدن کلهم بود!
شایان فورا گفت: «اینو چی؟میشناسیش؟»
«آره متأسفانه.نوچهی جادوگرهست.»
شایان زیر لب گفت: «پس هیچی،بدبخت شدیم.»»
این کتاب فوق العادس به نسخه مجازی بسنده نکنید و حتما کتاب رو تهیه کنید شخصیت پردازی عالیه انگار که داری باهاشون زندگی میکنی
من چاپیشو میخوام🥹😍😍❤❤عشقه رمانهاش
خیلی حس ذوقی داشتم وقتی ک نوتیف نویسنده آمد ک منتشر شده واقعا حس قشنگی بود .با یکی از شخصیت های جدید داستان ب طرز خوبی تونستم ارتباط بگیرم و حسش کنم. قلم نویسنده اش خوب و هر سری ی شگفتی
وای خداااااا😍😍😍بیشتر از ۱۰ بار فصلهای قبلیشو خوندم و خیلی خوشحالم که میتونم نسخه چاپیشو بخونممممم😍😍😍😍
واقعا خیلی خوبه من عاشق این رمانم. فقط یک مشکلی که هست همیشه رمان پایان باز گذاشته میشه و نویسنده این رمان بعد مدت زمان زیادی ادامش رو میزاره و این خیلی آزار دهندست.مثلا الان منتظر هیچکسان هستم ولی نمیدونم
یکی از بهترین رمان های این ژانر که میتونین بخونین. برای من جلد ۱ و ۲ خاطرات زیبایی رو به وجود آورد و غریب به یقین این جلد هم قراره همین تأثیر رو داشته باشه
خیلی خوب بود. عاجزانه تقاضای جلدای بعدی هیچکسان و پسران بد رو دارم💔
وای عاشقشم!!!کلی منتظر بودم تا بیاد!پیش به سوی جلد سوم!
سوبر واقعا فوق العاده ای توی نوشتن تا ابد بنویسی من تا ابد میخونم لنتی ادم خسته نمیشه از داستان این چند نفر چه هیچکسان و چه پسران بد هر دو عالین
کلی خوشحالم که فصل جدید اومده🌹🌹🌹