کتاب معامله گری با بلوک سفارش و امواج گان فرانک میلر + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:فرانک میلر
امتیاز
۳.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب معامله گری با بلوک سفارش و امواج گان

کتاب «معامله گری با بلوک سفارش و امواج گان» نوشتۀ فرانک میلر و ترجمۀ رضا شایان مهر است و نشر کتاب مهربان آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی استراتژی‌های پیشرفته در معامله‌گری می‌پردازد.

درباره کتاب معامله گری با بلوک سفارش و امواج گان

کتاب معامله‌گری با بلوک سفارش و امواج گان: معامله‌گری حرفه‌ای و کاربردی با استراتژی‌های اثبات‌شدۀ اسمارت مانی در سال 2023 منتشر شده است. این کتاب ابزارهای نوین و مفاهیم کلیدی برای تسلط بر بازارهای مالی را معرفی می‌کند و به معامله‌گران کمک می‌کند تا با بهره‌گیری از تحلیل‌های دقیق و سیستماتیک، به موفقیت مالی و ثبات در معاملات دست یابند.

کتاب معامله‌گری با بلوک سفارش و امواج گان تجربه‌ای دگرگون‌کننده از معامله‌گری را به خواننده ارائه می‌دهد. با مطالعه و اجرای استراتژی‌های معرفی‌شده، معامله‌گران می‌توانند پیام‌های بازار را با وضوح و دقت بیشتری رمزگشایی کنند، روندها و الگوهای زمانی را مانند فصول یک داستان جذاب مشاهده و تحلیل کنند، از استراتژی‌های سیستماتیک و تعریف‌شده بهره ببرند و از بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری رهایی یابند.

کتاب معامله‌گری با بلوک سفارش و امواج گان بر پایۀ ۲ ابزار قدرتمند در معامله‌گری بنا شده است: امواج گان: روشی برای ترسیم و تحلیل روندها و نقاط کلیدی بازار که به معامله‌گران امکان می‌دهد ساختار ایدئال بازار و حرکات آتی را شناسایی کنند و بلوک‌های سفارش: مناطقی در بازار که نمایانگر فعالیت‌های عمدۀ خریداران یا فروشندگان است و می‌تواند به‌عنوان نقاط ورود و خروج مناسب در معاملات مورداستفاده قرار گیرد. با استفاده از این ابزارها، معامله‌گران می‌توانند معاملات با احتمال موفقیت بالا را شناسایی کرده و از زیان‌های گذشته درس بگیرند.

خواندن کتاب معامله گری با بلوک سفارش و امواج گان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به معامله‌گرانی که به دنبال توسعۀ استراتژی‌های حرفه‌ای و ارتقای مهارت‌های خود در بازارهای مالی هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

حمید سپهری
۱۴۰۵/۰۱/۰۸

درود واقعا یکی از روانترین و کاملترین منابع ترید ( در موضوع طرح شده ) هستش. دم مترجم گرم با این شاهکارش. به همه توصیه میشه کاملا مشخصه که مترجم یه تریدر کار بلده خودش بهتون قول میدم بعد هر پاراگراف یه دستمریزاد

- بیشتر
۱۴۰۴/۱۲/۲۳

کتاب بسیار عالی و صفر تا ۱۰۰ یک استراتژی کامل معاملاتی رو توضیح میده من خودم به فصل اخر رسیدم تازه فهمیدم چقدر سر سری رد شدم از نکات.دوبار خوندم و فصل اخر برام لذت بخش بود.حتما بخونید...