دانلود و خرید کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات جولین ماتئی ترجمه مهرناز بنی فضل
تصویر جلد کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات

کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات

نویسنده:جولین ماتئی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات

کتاب الکترونیکی انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات نوشتۀ جولین ماتئی و ترجمۀ مهرناز بنی فضل است و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را منتشر کرده است. کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات، در جهت آشنایی خواننده با این پدیدۀ نوظهور در دنیای تکنولوژی نوشته شده است.

درباره کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات

در کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات، با قاطعیت کامل بیان شده هوش مصنوعی یک نیروی دگرگون‌کننده است که حال و آیندۀ ما را شکل می‌دهد و درک اصول و کاربردهای آن ضروری است؛ زیرا ما در دنیایی که به طور فزاینده‌ای باهوش مصنوعی درهم‌تنیده شده است حرکت می‌کنیم. در نتیجه، یادگیری و درک این حوزۀ نوظهور می‌تواند بسیاری از چالش‌های کنونی ما را حل کند. خواننده بعد از خواندن این کتاب به این واقعیت پی خواهد برد که با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان به طور دقیق‌تر و سریع‌تر به نیازهای جامعه پاسخ داد و همچنین بهبود ارتباطات اجتماعی و فرهنگی را در جامعه افزایش داد.

خواندن کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به هوش مصنوعی مناسب است.

بخشی از کتاب انقلاب هوش مصنوعی در ارتباطات

«بیایید این فصل را با این سؤال آغاز کنیم که هوش مصنوعی دقیقاً چیست و از کجا آمده است. نگاهی کوتاه به یک فرهنگ لغت این تعریف را به شما می‌دهد: هوش مصنوعی، ظرفیت رایانه‌ها یا سایر ماشین‌ها برای نشان‌دادن یا شبیه‌سازی رفتار هوش مصنوعی می‌باشد. رشته تحصیلی مربوط به این موضوع به اختصارAI شناخته می‌شود. اکنون که درک اولیه‌ای از این اصطلاح را پیدا کردید، یک تاریخچه سریع جهت درک بهتر این اصطلاح را خواهیم داشت. مفهوم هوش مصنوعی را می‌توان بـه دوران باسـتان، بـا افسانه‌ها و داستان‌های اولیه شامل موارد خودکار و دیگر موجـودات مصنوعی ردیـابی کرد. با این وجود تا اواسط قرن بیستم بود که حوزۀ هوش مصنوعی به شکلی که امروز آن را می‌شناسیم شروع به شکل‌گیری کرد...»