دانلود و خرید کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار) لیبی پالمر ترجمه سارا گودرزی
تصویر جلد کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار)

کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار)

معرفی کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار)

کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار) نوشتۀ لیبی پالمر با ترجمۀ سارا گودرزی در انتشارات پرنده به چاپ رسیده است.

درباره کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار)

کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار) مهارت‌هایی ساده و مؤثر برای بهبودی از تروما یا PTSD ارائه کرده است. این کتاب ماهیت تمرینی دارد و مخاطب آن کسانی هستند که در زمان‌های گذشته و یا اخیراً حادثۀ تنش‌زایی را تجربه کرده‌اند یا با اتفاقات تنش‌زای زیادی مواجه شده‌اند و حتی نمی‌دانند کدام یک از آن اتفاقات عامل استرس‌هایشان است یا شاید یکی از نزدیکانشان دچار آسیب‌های پس از سانحه شده است و حالا می‌خواهد در این مورد بیشتر بداند.

این کتاب به شما کمک می‌کند تا استرس پس از سانحه و تأثیرات آن بر روی افراد را بشناسید. همچنین مهارت‌هایی را برای کنترل اثرات این استرس یاد خواهید گرفت. فعالیت‌های اولیۀ این کتاب به منظور کمک به شما برای بیان علت استرس‌ها به روشی غیر آزاردهنده طراحی شده‌اند. بعد از بیان علت استرس، فعالیت‌های ثانویۀ این کتاب به شما کمک می‌کند که در زندگی به جلو حرکت کنید.

محتوای کتاب کار اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان بر پایه‌ی درمان شناختی رفتاری نوجوانانی که دچار PTSD شده‌اند، نوشته شده و به شما کمک خواهد کرد تا از طریق تجربه و احساس خودتان روی تجربه‌ی شخصی خود کار کنید. این کتاب شامل کاربرگ‌ها و فعالیت‌هایی است تا به شما در بازگشت احساس امنیت، کسب کنترل هیجان، کنار آمدن با تجربۀ آسیب و ایجاد ارتباط دوباره با احساسات مثبت‌ کمک کند.

خواندن کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های روان‌شناسی به‌ویژه روان‌شناسی کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اختلال استرس پس از سانحه ویژه نوجوانان (کتاب کار)

«بعضی از تجربه‌های ترومای افراد از طبیعت نشئت می‌گیرند، مثلاً زلزله‌ها و گردبادها، اما بعضی تروماها از دیگر افراد حاصل می شوند. گاهی اوقات افرادی که دچار تروما شده‌اند می‌خواهند با فردی که موجب این آشفتگی بوده مواجه شوند. اگر این شرایط مشابه شرایط شما است، امکان دارد بخواهید اشتراک‌گذاری این کتاب را به تأخیر بیندازید، اما من به شما پیشنهاد می‌کنم حداقل تا زمانی که کتاب را کاملاً تمام کردید صبر کنید. آن موقع می‌توانید درباره‌ی چیزهایی که به اشتراک خواهید گذاشت تصمیم‌گیری کنید.»