دانلود و خرید کتاب نترس باش دختر سوزی الوینگتون ترجمه مهدیس توکلی

معرفی کتاب نترس باش دختر

کتاب نترس باش دختر نوشتهٔ سوزی الوینگتون و اندی کوپ و ترجمهٔ مهدیس توکلی است. انتشارات کهکشان دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر ویژهٔ دختران نوجوان است.

درباره کتاب نترس باش دختر

کتاب نترس باش دختر (A girl's guide to being fearless: how to find your brave) به شما آموزش می‌دهد چطور شجاعت پیدا کنید. این کتاب برای بالابردن اعتمادبه‌نفس و سلامت روان در اختیار دختران نوجوان قرار داده شده است. سوزی لاوینگتون پس از اینکه سال‌های بسیاری از فعالیت حرفه‌ای خود را به درگیری با اضطراب، کمبود عزت‌نفس و مشکلات عصبی گذراند، تصمیم به کشف دلیل مشکلاتش و پیداکردن راه‌حل آن‌ها گرفت. او تمام تجربیات و درس‌هایی را که در این مسیر کسب کرد، در قالب این کتاب در اختیار ما قرار داده است. این نویسنده امیدوار است با نگارش این اثر به خلق دنیایی بهتر و فضایی امن‌تر برای دختران نوجوان کمک کرده باشد. اندی کوپ، نویسندهٔ دیگر و متخصص سلامت روان و نویسندهٔ موفق آثار کودک و نوجوان است که خود را یک مربی حرفه‌ای، معلم دارای صلاحیت، نویسنده و معتاد یادگیری توصیف کرده است. او از تجربیات خود در زمینهٔ نوشتن و کارکردن با کودکان و نوجوانان برای نگارش این اثر کمک گرفته است.

خواندن کتاب نترس باش دختر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دختران نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نترس باش دختر

«شما جوانید. احتمال زیادی دارد که بیشتر از من از تکنولوژی سر در بیاورید. از دنیای مجازی اطلاعات زیادی دارید. دنبال‌کنندگان شما بیشتر از من هستند. به‌راحتی از ایموجی‌ها استفاده می‌کنید. می‌توانید خیلی سریع تایپ کنید. رمز وای‌فای خانه را مثل آب‌خوردن حفظ هستید.

پس می‌توانم بگویم، من کی باشم که بخواهم دربارهٔ برخورد در فضای مجازی با شما صحبت کنم؟

نگران نباشید. قبل از این‌که این فصل را شروع کنید یک سوال و جواب کوتاه گذاشته‌ام تا خیال شما را راحت کنم:

س: می‌خواهی مثل مادرم غر بزنی که چرا همیشه سرم توی گوشی است؟

ج: نه. من که مادرت نیستم.

س: می‌خواهی بگویی دیگر از تلفنم استفاده نکنم؟

ج: احمق نباش. می‌دانم که چنین اتفاقی ممکن نیست.

س: می‌خواهی چیزهایی را بگویی که از قبل می‌دانستم؟

ج: شاید. می‌خواهم چند نکته را "یادآوری" کنم که به‌راحتی آن را فراموش کردی.

س: می‌خواهی نصیحت کنی که "قدیم خیلی بهتر بود، وقتی از درخت بالا می‌رفتیم، خانهٔ چوبی می‌ساختیم و بعد خرابش می‌کردیم"؟

ج: امیدوارم تا الان متوجه شده باشید که هدف این کتاب نصیحت نیست. بیشتر یک "تکانه" است. [نکته‌ای برای خودم: تکانه یک واژه نیست اما باید باشد.] من مشتاقانه می‌خواهم یک زاویهٔ جدید به شما نشان دهم، یک توصیه یا طرزفکری جدید که شما را در مسیر بهتری قرار دهد. جالب توجه است که "دانستن" و "انجام دادن" مثل هم نیستند. انگیزهٔ تغییر از درون شما سرچشمه می‌گیرد.

حالا چند حقیقت را برای شما آشکار می‌کنم و شما می‌توانید با علم به آن‌ها، هرکاری که می‌خواهید انجام دهید.

حقیقت اول: شما اولین نسلی هستید که www را از روز تولدش به‌چشم دیده است. شما در عصر بالاپایین رفتن، چرخیدن و پسندیدن به‌دنیا آمدید. نسل شما بی‌تردید، یک آزمایش اجتماعی عظیم است.

حقیقت دوم: شما نمی‌توانید عادت چرخیدن در فضای مجازی را ترک کنید. تحت هر شرایطی، بیشتر در این عادت غرق می‌شوید. این لزوماً مشکل به‌حساب نمی‌آید، چون...

حقیقت سوم: وب و رسانهٔ جمعی بستری خارق‌العاده فراهم کرده‌اند، به‌طوری که حجم وسیعی از اطلاعات را، از ابتدای تاریخ تا کنون، می‌توانید در جسم کوچکی با خود به‌همراه داشته باشید. این فراتر از شگفت‌انگیز است. جای تعجب نیست که مدام به آن خیره‌اید!»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۲۵%