کتاب کریپتوگرافی
معرفی کتاب کریپتوگرافی
کتاب کریپتوگرافی نوشتهٔ محمدجواد حسینی است. انتشارات نور علم این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کریپتوگرافی
کتاب کریپتوگرافی حاوی آموزش مقدماتی برای درک پایههای ارزهای دیجیتال است. این کتاب نتیجه سالها تحقیق، تحلیل و آزمون و خطاهای در این بازار است. هدف اصلی از نوشتن این کتاب این است که شما، بدون اینکه نیاز داشته باشید سالها وقت و انرژی صرف کنید، با دانش و آگاهی درست وارد این دنیای پرچالش شوید.
کریپتوگرافی یا رمزنگاری دانش و هنر امنسازی اطلاعات است. این حوزه شامل تکنیکها و پروتکلهایی است که برای حفظ محرمانگی، یکپارچگی و اصالت دادهها استفاده میشود. برخی از مفاهیم پایه در کریپتوگرافی عبارتند از:
- رمزنگاری متقارن و نامتقارن: استفاده از کلیدهای رمزنگاری برای کدگذاری و رمزگشایی اطلاعات.
- توابع هش: تولید یک رشته ثابت طول از هر ورودی که برای اعتبارسنجی اطلاعات استفاده میشود.
- امضای دیجیتال: روشی برای تأیید اصالت پیامها و اسناد دیجیتال.
خواندن کتاب کریپتوگرافی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران اقتصاد پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کریپتوگرافی
«۱. آموزش ببینید و مطالعه کنید. دنیای کریپتوکارنسی خیلی سریع پیشرفت میکند. هر روز پروژههای جدیدی معرفی میشوند و اگر دانش بهروز نداشته باشید، بهراحتی ممکن است سردرگم شوید. چیزی که ما در طول این سالها متوجه شدیم، این است که فقط کسانی در این بازار موفق میشوند که وقت بگذارند و خودشان را بهروز نگه دارند. این کتاب هم در واقع تلاشی است برای ارائه یک راهنمای جامع و بهروز برای شما تا بتوانید با اعتمادبهنفس بیشتری وارد این فضا شوید.
۲. ریسکها را جدی بگیرید. همه درباره فرصتهای طلایی کریپتو صحبت میکنند، اما کمتر کسی درباره ریسکهای بزرگ آن هشدار میدهد. ما در طول این سالها بارها شاهد بودیم که افرادی با امیدهای بزرگ و بدون آگاهی وارد این بازار شدند و در نهایت، متحمل ضررهای سنگینی شدند. بازار کریپتو به شدت نوسانی است و به همین خاطر، مهم است که همیشه با چشمانی باز و ذهنی آگاه تصمیمگیری کنید. سعی کنید هیچوقت بیش از توان مالیتان ریسک نکنید. شاید یکی از بزرگترین درسهایی که ما از این بازار گرفتیم، همین بود که همیشه باید احتیاط را در کنار جسارت حفظ کرد.
یکی از بخشهایی که واقعاً در این کتاب جالب است، نوشتن درباره تغییرات بزرگی است که فناوری بلاکچین به ارمغان آورده؛ از Web 3.0 گرفته تا DeFi. بلاکچین چیزی فراتر از یک ابزار مالی ساده است. وقتی درباره Web 3.0 و اینترنت غیرمتمرکز خواندیم، متوجه شدیم که این تکنولوژی دارد بهطور عمیقتر زندگی ما را تغییر میدهد. حالا دیگر دادههای ما تحت کنترل شرکتهای بزرگ نیست، بلکه خود ما میتوانیم کنترل بیشتری بر اطلاعات و داراییهایمان داشته باشیم. این همان چیزی است که ما را به آینده کریپتو و بلاکچین امیدوار میکند.»
برای ایجاد یک نگاه کلی و جامع و ورود به دنیای کریپتو عالی .