دانلود و خرید کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند جان سی. مکسول ترجمه مهسار مشتاق
تصویر جلد کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند

کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند

معرفی کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند

کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند نوشتهٔ جان سی. مکسول و ترجمهٔ مهسار مشتاق است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی نقشهٔ راهی برای تحول در زندگی است.

درباره کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند

کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند بر اصول موفقیت و اقداماتی تمرکز دارد که به موفقیت پایدار در زندگی و حرفه منجر می‌شوند. مکسول، به عنوان یکی از نویسندگان مطرح در حوزهٔ رهبری و توسعهٔ فردی، در این کتاب به بررسی عمیقی از کارهایی می‌پردازد که افراد موفق به‌طور مداوم انجام می‌دهند. کتاب حول سه محور یا سه کار اساسی می‌چرخد که مکسول معتقد است هر فرد موفق باید آن‌ها را به‌طور پیوسته انجام دهد:

• شناخت هدف و رسالت شخصی: اولین کار مهمی که افراد موفق انجام می‌دهند، تعریف و شناسایی هدف و رسالت خود در زندگی است. مکسول به اهمیت داشتن هدف روشن و تمرکز بر آن در مسیر موفقیت می‌پردازد.
  • رشد و بهبود مستمر: مکسول تأکید می‌کند که افراد موفق همواره در حال یادگیری و بهبود مهارت‌های خود هستند. او به راهکارهایی برای رشد فردی و حرفه‌ای مداوم اشاره می‌کند و اهمیت یادگیری از تجربیات و شکست‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد.
  • خدمت به دیگران: این بخش از کتاب به تأثیر مثبت اقداماتی می‌پردازد که دیگران را نیز دربر می‌گیرد. موفقیت واقعی به‌گفته مکسول، زمانی تحقق می‌یابد که فرد بتواند به دیگران کمک کند و در جامعه تأثیر مثبتی بگذارد.

هدف مکسول در این کتاب، ارائهٔ یک راهنمای عملی و کارآمد برای افرادی است که به دنبال موفقیت واقعی و پایدار هستند. او با ارائه این سه کار کلیدی، سعی دارد تا خوانندگان را به تفکر و اقدام مؤثر در راستای اهداف‌شان ترغیب کند. سه کار مهمی که افراد موفق انجام می‌دهند یک ابزار الهام‌بخش و کاربردی برای کسانی است که می‌خواهند مسیر موفقیت خود را با وضوح بیشتری طی کنند. این کتاب با تمرکز بر اصول بنیادین موفقیت، به خوانندگان کمک می‌کند تا زندگی هدفمند و پربارتری داشته باشند. مکسول با سبک نوشتاری ساده و شفاف خود، مفاهیم پیچیده و مهم را با مثال‌های قابل فهم به مخاطبان ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سه کار مهمی که افراد موفق انجام می دهند

«به اعتقاد من، پروردگار، هر انساني را براي هدفي خلق كرده است. همان‌طور كه ويكتور فرنكلِ روان‌شناس مي‌گويد: «هر كسي حرفه و مأموريت خاصي در زندگي دارد. همه‌ي افراد بايد براي يافتن استعداد خود، تمام تلاش‌شان را بكنند. هر فرد نه جايگزين دارد و نه زندگي‌اش مي‌تواند تكرار شود. بنابراين، كارهاي هر شخص به اندازه‌ي شانس او براي انجام آنها، خاص و انحصاري است.» هر يك از ما براي هدفي خلق شده‌ايم. مسئوليت و البته اوج لذت ما در شناخت اين هدف است.

براي آنكه راحت‌تر بتوانيد هدف‌تان را تشخيص دهيد اين پرسش‌ها را با خودتان در ميان بگذاريد:

* من در جست‌وجوي چه هستم؟ همه‌ي ما ميل و خواسته‌اي قوي در اعماق قلب‌مان داريم؛ چيزي كه با عميق‌ترين افكار و احساسات‌مان عجين است؛ چيزي كه روح‌مان را به آتش مي‌كشد. بسياري از افراد در دوران كودكي متوجه اين حس مي‌شوند. برخي ديگر پس از گذشت نيمي از زندگي‌شان، آن را مي‌يابند. مهم نيست در چه سني اين حس را مي‌يابيد؛ مهم اين است كه وجود دارد. تنها كافيست آن را پيدا كنيد (در فصل آينده درباره‌ي چگونگي پرورش رؤياي دروني، بيشتر صحبت خواهيم كرد).

* من براي چه آفريده شده‌ام؟ هر يك از ما متفاوت از ديگري هستيم. هيچ‌كسِ ديگري در جهان وجود ندارد كه دقيقاً همين نعمت‌ها، توانايي‌ها، پيشينه‌ي خانوادگي يا آينده را داشته باشد. اين يكي از دلايلي است كه نشان مي‌دهد چرا تلاش شما براي اينكه فرد ديگري باشيد اشتباه است. درباره‌ي توانمندي‌هايي كه داريد، امكاناتي كه در اختيارتان است، گذشته‌اي كه پشت سر گذاشته‌ايد و فرصت‌هايي كه در اطراف‌تان است خوب فكر كنيد. اگر بتوانيد شناختي كافي از اين عوامل داشته باشيد و ميل قلبي‌تان را نيز بيابيد، گام بزرگي را در جهت كشف هدف زندگي‌تان برداشته‌ايد.

* آيا استعدادهايم را باور دارم؟ عملكرد شما كاملاً متناسب با نگرشي است كه نسبت به خودتان داريد. اگر باور نداشته باشيد كه با استعداد هستيد، هرگز براي شكوفايي آنها نيز تلاشي نخواهيد كرد و در اين صورت، هرگز موفق نخواهيد شد.»

n>»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است