کتاب نجات بینایی
معرفی کتاب نجات بینایی
کتاب «نجات بینایی» نوشتۀ اندرو لام و ترجمۀ احمدرضا خلیلیان است و انتشارات هرمان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب نجات بینایی
کتاب نجات بینایی، اثری تأثیرگذار است که در ۹ فصل تنظیم شده و داستانهای واقعی و الهامبخشی از علم، شجاعت و انسانیت را در زمینۀ چشمپزشکی روایت میکند. این فصلها نشاندهندۀ تلاشهای طاقتفرسا و پیشرفتهای شگرفی است که در حوزۀ پزشکی برای حفظ بینایی و کمک به بیماران صورت گرفته است. از چالشهای نخستین جراحیهای چشمی و معرفی شخصیتهایی که در این مسیر تأثیرگذار بودهاند، تا نوآوریهایی که امکان زندگی بهتر را برای نوزادان نارس و افراد با مشکلات بینایی فراهم کرده، کتاب نجات بینایی لحظات انسانی و علمی را به زیبایی در کنار هم قرار میدهد.
هر فصل از کتاب نجات بینایی داستانی مستقل دارد، مانند فصلهایی با عناوین «خوششانسی»، «آیا من کور خواهم شد؟» و «راهی به آینده» که از دستاوردهای چشمگیر و پیشرفتهای فناوری در این زمینه پرده برمیدارند. اندرو لام با قلمی شیوا و روایتی جذاب، خواننده را به عمق احساسات بیماران و پزشکان میبرد و نشان میدهد چگونه علم و انسانیت دستبهدست هم میدهند تا زندگی انسانها تغییر کند. این اثر نهتنها برای علاقهمندان به علم و پزشکی، بلکه برای هر کسی که به قدرت امید و تلاش باور دارد، خواندنی است.
کتاب نجات بینایی شامل ۹ فصل میشود.عناوین فصلهای این کتاب عبارت است از: ؛ خوش شانسی، این جراحی غیرممکنه، چارلز کلمن وارد میشود، نمیخواهم قهرمان جنگ باشم، هدیه ای برای نوزادان نارس، آیا من کور خواهم شد؟ شعبده باز عینک را غیب میکند، نابغه ای در تاریکی و راهی به آینده.
خواندن کتاب نجات بینایی را به چه کسامی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای علمی و علاقهمندان به پزشکی و چشمپزشکی پیشنهاد میکنیم.