دانلود و خرید کتاب اعتماد به نفس مایکل اندروز ترجمه رویا فولادوند

کتاب اعتماد به نفس

انتشارات:انتشارات ربط
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اعتماد به نفس

کتاب الکترونیکی اعتماد به نفس نوشتۀ مایکل اندروز و ترجمۀ رویا فولادوند است و انتشارات ربط آن را منتشر کرده است. اگر از کمبود اعتماد به نفس رنج می‌برید و احساس می‌کنید که در موقعیت‌های ضروری زندگی قادر نیستید مانند دیگران با جدیت تصمیم‌ بگیرید و عمل کنید، کتاب اعتماد به نفس، به شما کمک می‌کند تا خودباوری را در وجودتان تقویت نمایید و به ارزش حقیقی خود پی ببرید.

درباره کتاب اعتماد به نفس

آیا تاکنون آرزو کرده‌اید که ای‌کاش اعتماد به نفس بیش‌تری داشتید؟ آیا همواره انجام امور مهم خود را عقب انداخته‌اید تا اعتماد به نفس کافی برای شروع آن‌ها پیدا کنید؟ آیا فرد موفقی هستید اما همچنان اعتماد به نفس کافی را در خود نمی‌بینید؟ کتاب اعتماد به نفس به شما نشان می‌دهد که چگونه سرچشمهٔ خودباوری دست پیدا کنید و با این روش به تمام آرزوهایتان برسید.

کتاب اعتماد به نفس به شما یاد می‌دهد تا به این درک برسید که علت حقیقی ضعفتان چیست، به اکنون توجه کنید و از آن لذت ببرید، احساسات خود را تقویت کنید و به زندگی بهتر و شادتری برسید. در حقیقت، از وقتی که نظر خود را درمورد اعتماد به ‌نفس تغییر بدهید، زندگی‌تان متحول خواهد شد. نیازی نیست که سال‌ها انتظار بکشید، همین فردا هم می‌تواند روز تغییر و بهبود زندگی شما باشد.

خواندن کتاب اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب اشخاصی است که تاکنون به ارزش واقعی خود پی نبرده‌اند و با وجود توانایی‌های بسیار از آرزوهای خود دست کشیده‌اند.

بخشی از کتاب اعتماد به نفس

«بیشتر مردم فکر میکنند که اعتماد به نفس به معنای درك توانایی خود برای انجام کارهای خوب است. به عنوان مثال، شما ممکن است بگویید: من یک نویسنده هستم و قابلیت نوشتن در هر موضوعی را دارم. می‌توانم شخصیتها و موقعیتهای جالبی را خلق کنم و غیره. یا من یک مربی هستم و اعتماد به نفس دارم که توانایی پیدا کردن شغل با درآمد بالا، ارتقای پست، و رهبری زیرمجموعه‌هایم را دارم.

خب، مشکل این باورها چیست؟

آنها باعث می‌شوند که احساس کنید باید کارهایی مانند نوشتن، نقاشی، رهبری یا کسب سود بالا انجام دهید تا اعتماد به نفس پیدا کنید. یعنی، اعتماد به نفس شما بر اساس کارهایی است که می‌توانید خوب انجام دهید. به عبارت دیگر، شما در زمانهای خاص، مانند زمان انجام آن کار، احساس اعتماد به نفس می‌کنید...»

ناخودآگاه جمعی در عصر علوم اعصاب
هالی بث دورچسلگ
نامه سرگشاده به اسکندرکبیر
پی یر بریان
نقطه سرخط رهنما
سیدآراد میرمحمدی خسمخی
بررسی رابطه بین اضطراب های اجتماعی، سبک های دلبستگی، باورهای غیرمنطقی، هوش هیجانی
مازیار عندلیب
عقل و جهل
رحیم عبدالهی مصباح
فرهنگ لغات فارسی در زبان عربی و قرآن کریم و احادیث نبوی
محمود صادقی طجر
دایرة‌المعارف ۳۴۴ موضوع قرآنی مثانی (جلد چهارم)
سیدحسین حق‌شناس
قصه های زیبای مولوی (جلد چهارم)
پرویز امینی
با اسب چوبین کلمات (کتاب دوم)
داوود ملکی
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است