دانلود و خرید کتاب ترجیحات اجباری احسان احمدی خاوه
تصویر جلد کتاب ترجیحات اجباری

کتاب ترجیحات اجباری

معرفی کتاب ترجیحات اجباری

کتاب ترجیحات اجباری نوشتۀ احسان احمدی خاوه و علی شیرافکن در انتشارات وارنا به چاپ رسیده است. این کتاب، تأملی بر نظریۀ خودحکومتی ذهنی و تعامل آن با سبک‌های فرزندپروری و هویت‌یابی است.

درباره کتاب ترجیحات اجباری

شناخت و تفکرات ما محصول چیست؟ چه عامل یا عواملی موجب می‌شود رویکرد افراد به پدیده‌های گوناگون، با هم متفاوت باشند؟ جایگاه تربیت و روش‌های تربیتی والدین در این میان چیست؟ آیا برایند نگرش‌ها و شناخت‌های ما همان چیزی است که ما آن را هویت می‌نامیم؟ این‌ها پرسش‌هایی است که کتاب ترجیحات اجباری با آن‌ها آغاز شده است. مسئلۀ نویسنده این است که این سه متغیر چه رابطه‌ای با یکدیگر دارند و چه تأثیرات متقابلی بر یکدیگر می‌گذارند. هدف از او از این بررسی این است که نشان دهد آیا انسان آن‌گونه که نظریه‌های روانکاوی می‌گویند مقهور است یا آن‌طور که ادیان می‌گویند مختار و اگر هویت انسان محصول زیستن در طبیعت است جایگاه اراده و اختیار کجاست.

خواندن کتاب ترجیحات اجباری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های جامعه‌شناسی، نظریه‌های آموزش و پرورش و روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ترجیحات اجباری

«از بدو شکل‌گیری دانش روان‌شناسی به عنوان علمی جدید، نظریه‌پردازان روان‌شناسی نیز که میراث‌دار فیلسوفان پیشین بوده‌اند، توجه شایانی به نیروی تفکر در انسان داشته‌اند. یادگیری، هوش و نحوه مواجهه انسان با مسائل و حل آنها، از جمله مسائلی است که روان‌شناسان در رابطه با موضوع تفکر، به آنها پرداخته‌اند. پس از آنکه هوش به عنوان عاملی که بر اساس آن می‌شد انسان‌ها را به گروه‌هایی مختلفی از نظر توانایی ذهنی تقسیم نمود شناخته شد، توجه روان‌شناسان به موضوع مهم دیگری جلب شد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است