دانلود و خرید کتاب سال گمشده کاترین مارش ترجمه تارا کاظمی

نویسنده:کاترین مارش
امتیاز:
۲.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سال گمشده

کتاب سال گمشده نوشتۀ کاترین مارش با ترجمۀ تارا کاظمی در انتشارات ابوعطا به چاپ رسیده است.

درباره کتاب سال گمشده

داستان سال گمشده در دو خط موزای و با دو راوی پیش می‌رود. داستان اول در لئونیا در ایالت نیوجرسی ایالات متحدۀ آمریکا آغاز می‌شود. راوی، شخصیت اصلی داستان یعنی پسری ۱۳ ساله به نام میتو است. زندگی متیو در سال ۲۰۲۰ و در اوج همه‌گیری کرونا می‌گذرد. زمانی که مدارس تعطیل شده‌اند و متیو به خانه‌نشینی عادت کرده و اصلاً قصد ندارد به زندگی عادی برگردد. زندگی او با مادر و مادرِ مادربزرگ صد ساله‌اش به نام جی‌جی و مشکلات دورۀ کرونا می‌گذرد. پدر خبرنگارش برای مدتی نامعلوم در خارج از کشور گیر افتاده و متیو در این اوضاع گرفتار اضطراب و تنهایی است. داستان دوم  به گذشته و قاره‌ای دیگر می‌رود. کیف در اوکراین در دورۀ اتحاد جماهیر شوروی. سال ۱۹۳۲ است و دختری ۱۲ ساله به نام میلا داستانش را تعریف می‌کند. پدرش از دوستداران استالین است و نگران از اینکه دشمن با انتقال بیماری قصد آلوده کردن آن‌ها را دارد.

اصل داستان سال گمشده مربوط به دوران هولودومور یا قحطی هولناک اوکراین در دهۀ ۱۹۳۰ میلادی است. این قحطی میلیون‌­ها نفر از مردم اوکراین را به کام مرگ کشاند و ده­‌ها سال حکومت شوروی نگذاشت جهانیان از آن باخبر شوند. این دو خط داستانی به یکدیگر ربط دارند و قرار است ماجرای اوکراین تا ایالات متحدۀ آمریکا کشیده شود و پرده از راز خانوادگی تکان­‌دهنده­‌ای در آن دوران برداشته شود. هنگامی ­که متیو در میان وسایل مادرِ مادربزرگش جست­‌وجو می­‌کند، چشمش به عکسی سیاه­ و سفید و قدیمی می‌­افتد و این عکس نقطۀ شروع برملا شدن بخش پنهان زندگی جی‌جی است.

خواندن کتاب سال گمشده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به نوجوانان دوستدار داستان‌های تاریخی، رازآمیز و ماجراجویانه پیشنهاد می‌کنیم.

درباره کاترین مارش

کاترین مارش ۱۱ نوامبر ۱۹۷۴ به دنیا آمد. او نویسندۀ داستان‌های فانتزی برای کودکان، ویراستار مقالات غیر داستانی و همچنین سردبیر نشریۀ نیوریپابلیک (The New Republic) است که در زمینۀ سیاست و فرهنگ فعالیت می‌کند. کاترین مارش پیش از آنکه به نوشتن روی بیاورد معلم دبیرستان بود. او اولین داستان‌هایش را در نشریات مختلف مانند رولینگ استون (Rolling Stone) و گود هاوس‌کیپینگ (Good Housekeeping) منتشر کرد و برخی مقالاتش که دربارۀ نیویورک بودند هم در نیویورک تایمز منتشر شده‌اند. او در حال حاضر در واشنگتن دی‌سی زندگی می‌کند.

بخشی از کتاب سال گمشده

«بعد از بیست و چهار ساعت، که بدون سوئیچ بازی‌ام گذرانده بودم، تنها کاری که می‌خواستم انجام دهم این بود که روی کاناپه لک بدهم، مثل لینک وقتی فقط نصف جان برایش مانده بود. اما درست بعدازظهر روز بعد، به‌محض اینکه کلاس‌های مدرسه‌ام تو زوم تمام شد و ناهارم را خوردم، مامان من را به اتاق جی‌جی فرستاد تا کارم را شروع کنم.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۶۰%