کتاب سایه باف (جلد اول)
معرفی کتاب سایه باف (جلد اول)
کتاب سایه باف (جلد اول) نوشتهٔ مارسی کیت کانلی و ترجمهٔ سمانه سعید است. انتشارات ابوعطا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سایه باف (جلد اول)
توانایی املین برای کنترل سایههای باعث شده که تمامی خدمتکاران خانه از او بترسند و مسخرهاش کنند. در نتیجه تنها دوست و همدم تنهایی او سایهاش، دار، است. وقتی که غریبهای که خود را نجیبزاده معرفی میکنده به عمارت آنها میآید و به والدین املین پیشنهاد میکند برای حل مشکلی که املین دارد او رابه مدرسهی شبانهروزی معروفی بفرستند، املین از اینکه قدرتش را از دست بدهد به شدت ترسیده است و دار پیشنهاد میکند که اگر املین به او کمک کند که زنده شود او هم ذهن غریبه را تغییر میدهد. اما وقتی روز بعد مرد غریبه به کما میرود املین اعتمادش را به دار از دست میدهد اما چون در این ماجرا مقصر شناخته شده است مجبور است همراه با دار که دیگر به او اعتماد ندارد از خانه فرار کند...
خواندن کتاب سایه باف (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سایه باف (جلد اول)
«نفس در سینهام حبس شده است. میدانم که فرارکردن از قصر احمقانه است، اما آیا ماندن احمقانهتر نیست؟ آیا حق با دار است؟! «اما من اینجا رو دوست دارم. دوست ندارم خونهم رو رها کنم».
این مهمترین مشکل من است. دلم نمیخواهد بروم، دلم میخواهد با دار هر معاملهای بکنم اما بتوانم باز هم اینجا بمانم. دار انگشتان سایهای و خنکش را در موهایم فرو میبرد: «میدونم اینجا رو دوست داری. هردومون اینجا رو دوست داریم. اما اگه بتونی بمونی، زینیاییها تو رو با خودشون میبرن».
بدنم سرد میشود. «برای اینکه تنبیهم کنن؟» دار تکان تکان میخورد.»