دانلود و خرید کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید! استانلی په آن ترجمه ابوالقاسم سبطی
تصویر جلد کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید!

کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید!

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید!

کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید! نوشتهٔ استانلی په آن و ترجمهٔ ابوالقاسم سبطی است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.

درباره کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید!

کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید! داستانی جذاب و دل‌نشین است که به موضوع ترس و نحوه‌ٔ مواجهه با آن می‌پردازد. در این کتاب، یک پسر بچه نه تنها از چیزهای بزرگ و ترسناک، بلکه حتی از سایه‌اش هم می‌ترسد. این ترس‌ها باعث می‌شود که او نتواند به راحتی با دنیای اطرافش ارتباط برقرار کند. داستان با نگاهی شیرین و کودکانه، ما را با سفر او برای غلبه بر ترس‌هایش همراه می‌کند. کتاب به کودکان کمک می‌کند تا درک بهتری از احساس ترس داشته باشند و بیاموزند که چگونه می‌توانند بر این احساسات غلبه کنند. به علاوه، زبان ساده و روایت دلنشین آن، کودکان را جذب می‌کند و پیامی آموزنده درباره‌ٔ شجاعت و اعتماد به نفس را منتقل می‌سازد.

خواندن کتاب پسر بچه ای که از همه چیز، حتی از سایه اش می ترسید! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «الف» و «ب» پیشنهاد می‌کنیم.

این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است