کتاب قصه براق
معرفی کتاب قصه براق
کتاب الکترونیکی قصه براق نوشتۀ عبدالتواب یوسف و ترجمۀ آذر رضایی است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. کتاب قصه براق، پنجمین جلد از مجموعۀ «زندگانی پیامبر در بیست قصه» است که برای مخاطبان کودک و نوجوان به نگارش در آمده است.
درباره کتاب قصه براق
یافتن بهترین کتاب کودک یکی از مشغلههای ذهنی والدین محسوب میشود؛ چرا که کودکان با کمک کتابهای کودکانه میتوانند به درک و رشد بهتری برسند. زمانی که صبحت از خرید کتاب کودک میشود منظور فقط کتاب داستان کودک یا کتاب قصههای کودکانه نیست، بلکه این مجموعه کتاب شعر کودک، کتاب علمی کودک و... را هم در برمیگیرد که بسیار مهم هستند.
قبل از هر اقدامی باید بدانید برای چه کسانی میخواهید کتاب بخرید و بر اساس گروه سنی او اقدام کنید. بهعنوانمثال اگر برای کودکی ۱۰ساله دنبال کتاب هستید، با جستوجوی بهترین کتاب برای کودکانه ۱۰ساله میتوانید مشکل خود را حل کنید؛ اما فراموش نکنید گروه سنی کتابهای کودک بسیار مهم است. در مجموع، کتاب کودک با تصویر بسیار مورد استقبال قرار میگیرد؛ چرا که رنگها کودکان را به خود جذب میکنند. در ادامه با این تقسیمبندی گروه سنی کودکان آشنا میشوید:
گروه الف: سالهای قبل از دبستان
گروه ب: کلاسهای اول، دوم و سوم دبستان
گروه ج: کلاسهای چهارم، پنجم و ششم دبستان
در کتاب قصه براق میخوانیم که در شب معراج، پیامبر(ص) به همراه جبرئیل و سوار بر «براق»، ابتدا به بیتالمقدّس میروند و پس از گذشتن از سرزمینهای متفاوت به آسمان هفتم میروند. پیامبر (ص) در شب معراج، با حضرت آدم (ع)، حضرت عیسی (ع)، حضرت زکریا (ع)، حضرت یوسف (ع)، حضرت ادریس (ع)، حضرت هارون (ع)، حضرت موسی (ع)، و حضرت ابراهیم (ع) در هفتآسمان ملاقات میکنند و همۀ پیامبران بر ایشان درود و سلام میفرستند.
خواندن کتاب قصه براق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج مناسب است.
بخشی از کتاب قصه براق
«همۀ پیامبران، سوار من میشدند. اما حضرت محمد با سوار شدن بر من معجزهای واقعی را به وجود آورد که قصهاش شنیدنی است:
از روزی که حضرت محمد به پیامبری برگزیده شد، تا زمانی که از مکه به مدینه مهاجرت کرد، اتفاقهای خوب و بد بسیاری دید، و مشکلات بسیاری را پشت سر گذاشت، اما هیچ شبی برایش با اهمیتتر از شبی که من با او بودن، نبود...»