دانلود و خرید کتاب قهرهای خوش مزه حسین تولائی

کتاب قهرهای خوش مزه

نویسنده:حسین تولائی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب قهرهای خوش مزه

کتاب قهرهای خوش‌مزه نوشتۀ حسین تولائی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتاب‌های شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی ب طراحی و نوشته شده است.

درباره کتاب قهرهای خوش مزه

کتاب قهرهای خوش‌مزه، مجموعه اشعاری کودکانه و تخیلی است. برای کودکان، قصه‌ها و شعرهایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آن‌ها بتوان مفاهیم مهمی را به آن‌ها آموزش داد. درک کردن و لذت بردن از زبان، شناخت مفاهیم، همدلی با شخصیت‌ها، موقعیت‌ها، روشن‌بینی دربارۀ خود و دیگران، بیان منظور و احساس از جمله ارزش‌هایی هستند که شعر برای کودکان به ارمغان می‌آورد. اگرچه توانایی انتقال پیام معنوی در قالب شعر به بچه‌ها کاری دشوار است؛ اما می‌توان برخی مفاهیم اخلاقی را با اشعاری که نشاط‌انگیز، کوتاه و بامعنا هستند به کودکان یاد داد؛ به‌ویژه اگر کتاب همراه با تصاویری باشد که به خیال کودک نزدیک هستند. این کار باعث می‌شود درک کودک از موضوع آسان‌تر شود.

اشعار کتاب قهرهای خوش‌مزه دربارۀ کودکانه‌ترین و لطیف‌ترین دلخوشی‌ها و لذت‌های کودکانه است. مثلاً در شعر قهرهای خوش‌مزه، کودکی که با مادرش قهر است، با یک شیرینی کوچکی که مادرش به او می‌دهد آشتی می‌کند و بعد با خود می‌گوید خوش‌به‌حال آدم‌بزرگ‌ها چون وقتی قهر می‌کنند آشتی‌هایشان اندازۀ یک کیک خامه‌ای بزرگ است. موضوعاتی چون احترام گذاشتن به دیگران، بیان احساسات، تلاش برای رسیدن به هدف از دیگر موضوعاتی است که در این اشعار کودکانه و کوتاه می‌خوانید. صفحات رنگی‌رنگی کتاب با نقاشی‌های بامزه هم برای کودکان دلنشین خواهد بود.

خواندن کتاب قهرهای خوش مزه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به کودکان دوستدار شعر پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب قهرهای خوش مزه

«به نوشابه گفتم: