دانلود و خرید کتاب رفاقت علی و جک حسین وزیری آستانه
تصویر جلد کتاب رفاقت علی و جک

کتاب رفاقت علی و جک

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب رفاقت علی و جک

کتاب رفاقت علی و جک نوشتهٔ حسین وزیری آستانه است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رفاقت علی و جک

کتاب رفاقت علی و جک داستان دو جوان ایرانی و آمریکایی است که سعی می‌کنند سیاست را از رفاقت جدا کنند ولی در مدت اقامت جک در ایران با اتفاقات عجیبی مواجه می‌شوند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب رفاقت علی و جک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رفاقت علی و جک

«دستش را گرفتم، گفتم چیزی نیست شاید چند نفر با هم شوخی کردنده‌اند یا کاغذی آتش زدند. جک گفت نه علی خیلی شعله دارد و به زحمت از میانه جمعیت خودش را به آتش رساند. یهو در جا ایستاد مبهوت مانده بود من که می‌دانستم که چه دیده است خواستم از آن حلقه جمعیت دورش کنم ولی آنقدر محکم در جایش میخکوب شده بود که من فکر کردم سنگکوب کرده است. به زحمت هلش دادم و با فشار به کنار پیاده‌رو کشاندمش. کمی با آب معدنی که در دستم بود آب به صورتش زدم گفتم این همه به تو هشدار دادم اینجا جای تو نیست برای تو سخت است. حرف را که گوش نمیده‌ای. جک که حلقه‌ای نازک از اشک دور چشمش پدیدار شده بود گفت علی، این‌ها با پرچم ما چکار می‌کنند؟ چرا آن را لگدمال و آتش می‌زنند؟ گفتم تو خودت‌رو ناراحت نکن پرچم یک تکه پارچه است چه اهمیتی دارد خوب یکی دیگر درست می‌کنیم. جک با خشم به صورت من نگاه کرد گفت اگر من هم با پرچم شما این کار را بکنم تو هم به همین راحتی برخورد می‌کنی؟...»