کتاب آنچه مادر باید در مورد ۱۲ ماه اول زندگی کودکش بداند
معرفی کتاب آنچه مادر باید در مورد ۱۲ ماه اول زندگی کودکش بداند
«آنچه مادر باید در مورد ۱۲ ماه اول زندگی کودکش بداند» نوشته پنی پرستون است و به صورت تصویری، آگاهیهای اصلی که مادران باید در یک سال نخست زایش فرزندانشان باید بدانند را ارائه میکند.
در مقدمه کتاب میخوانیم:
روزی که با نوزادتان به خانه برمیگردید تصویر اینکه فقط ظرف چند ماه، اولین سالگرد تولدش را جشن میگیرید، به نظر غیرممکن میرسد. او راه خواهد رفت، شما را خواهد شناخت و ویژگیهای خاص شخصیتش را پیدا خواهد کرد. مانند تمام پدران و مادران جوان، بدون شک از خودتان میپرسید: «چطور طی هفتهها و ماههای آینده، این مشکلات را پشت سر بگذارید؟» این کتاب در این زمینه به شما کمک میکند. در مرحلهی اول، اطلاعات اولیه را دربارهی چگونگی مراقبت از نوزاد، به شما میدهد، سپس ماه به ماه در حالی که تحولات احتمالی کودکتان را به شما نشان میدهد، راهنماییتان میکند که چگونه میتوانید به رشد او کمک کنید. و نیز در مورد آنچه که ممکن است در این دوره برایتان پیش بیاید.
و در آخرین قسمت کتاب توصیهها و راه حلهایی را در مورد مسائلی که معمولاً پدران و مادران جوان با آنها روبهرو میشوند، ارائه میدهد.
شاید شما برای ماههای آینده نگران باشید. اما من به عنوان مادر دو فرزند و یک پزشک معتمد، این کتاب را برای کمک به شما نوشتهام تا مطمئن باشید که میتوانید مشکلات را حل کنید و به خوبی از اولین سال زندگی فرزندتان لذت خواهید برد.
من کتاب کاغذی رو خریدم. خیلی مطالب ساده و پیش پا افتاده رو گفته که در اینترنت به سادگی میشه پیدا کرد به شدت بی خاصیت است
نمونه اصلا کافی نیست برای انتخاب کتاب