معرفی و دانلود کتاب آواز کائنات pdf + خلاصه رایگان

پل لینچ، نسرین دورقی زاده
انتشارات:
نشر راه طلایی

معرفی کتاب آواز کائنات

کتاب آواز کائنات نوشتهٔ پل لینچ و ترجمهٔ نسرین دورقی زاده است. نشر راه طلایی این رمان ایرلندی را منتشر کرده است. این رمان در سال ۲۰۲۳ موفق به کسب جایزهٔ ادبی «بوکر» شده است.

درباره کتاب آواز کائنات

کتاب آواز کائنات (Prophet song) پنجمین رمان پل لینچ است. او در این رمان داستان فداکاری و ازخودگذشتگی یک مادر را روایت کرده است. او در این رمان به نقد دموکراسی در غرب پرداخته است. این رمان داستان زندگی زنی است که برای محافظت از خانوادهٔ خود تلاش می‌کند. نویسنده در این داستان به تأثیرات مخرب فشارهای عصبی بر کودکان نیز اشاره کرده است. این رمان در نه فصل و ۲۴۳ صفحه نگاشته شده است.

خواندن کتاب آواز کائنات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی ایرلند و علاقه‌مندان به قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آواز کائنات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آواز کائنات
قیمت کتاب:۹۵۰۰۰ تومان

Omid Hosseini
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۱۴

من کتاب اصلی رو قبلا خوندم. چه ترجمه‌ی فاجعه‌ای کردین !!!!! مترجم حتی موقع ترجمه‌ی دیالوگ‌ها، نفهمیده کجا حرف‌های یک شخصیت تموم و حرف‌های شخصیت بعدی شروع می‌شه. یا به‌جای اینکه بنویسه "نمی‌خوام برام سخنرانی کنی" نوشته "از سخنرانی من صرف‌نظر کن"