کتاب شجاعانه زیستن
معرفی کتاب شجاعانه زیستن
کتاب شجاعانه زیستن نوشتهٔ برنه براون و ترجمهٔ شقایق نظرزاده است. انتشارات فرمهر این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی است دربارهٔ شهامت آسیبپذیر بودن و تحول در نحوهٔ زیست، عشقورزی، فرزندآوری و رهبری.
درباره کتاب شجاعانه زیستن
در دنیایی که احساس ناکافی بودن، احساس غالب روزمرهی ماست و ترس گویی جزیی از روان ما شده شجاعت آسیبپذیر ماندن، تجربهکردن و قربانی شرم نماندن نه آسان، که بهواقع دشوار و گاه خطرناک است. وقتی دست به کاری میزنیم طبیعتاً بیشتر در معرض انتقاد و آزرده شدنیم؛ اما برنه براون در این کتاب به ما میآموزد که وقتی از آسیبپذیر بودن میپرهیزیم خود را از تجربههایی محروم کردهایم که میتوانند به زندگیمان معنا و هدف دهند. هیچچیز ناراحتکنندهتر، آزاردهندهتر و خطرناکتر از آن نیست که بیرون گود بایستیم و با خود فکر کنیم که اگر و فقط اگر شجاعت کافی برای عملکردن داشتم چه چیزهایی که تغییر نمیکرد. کتاب شجاعانه زیستن راهنمایی عملی است برای اینکه یک بار برای همیشه بیاموزیم شرم تا چه حد فلجکننده است، دست خودمان را بگیریم و وارد گود شویم.
خواندن کتاب شجاعانه زیستن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خویاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شجاعانه زیستن
«مثل بسیاری از آدمهای علاقهمند به کار اجتماعی من هم به سروسامان دادن به آدمها و چیزها علاقه داشتم. پس از اتمام مقطع کارشناسی مددکاری و اواخر دورهی کارشناسی ارشد بود که تازه متوجه شدم مددکاری ربطی به سروسامان دادن ندارد. کل ماجرا به بافتمندسازی و با دل ماجرا زدن مربوط میشود. موضوع اصلی مددکاری این است که به دل ابهام و عدم قطعیت بزنی و فضای همدلی را چنان باز بگذاری که آدمها بتوانند راهشان را پیدا کنند. یک کلمه-شلختگی.»