کتاب جان فیروزه جان
معرفی کتاب جان فیروزه جان
کتاب جان فیروزه جان نوشتهٔ مریم بصیری است. به نشر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب جان فیروزه جان
کتاب جان فیروزه جان دربارهٔ زندگی و قيام شيخ بهلول و وقايع مسجد گوهرشاد و ماجرای كشف حجاب در مشهد است. همچنین این رمان به زندگی شيخ، خانوادهٔ او و همرزمانش میپردازد و در قالب شخصيتهای واقعی و خيالی و داستانهای دیگری نیز بیان میکند. اين مطالبی از زمان تولد تا كوچ شیخ به افغانستان و زندانیشدنش را بیان کرده است.
درباره انتشارات به نشر
به نشر (انتشارات آستان قدس رضوی) به منظور گسترش فرهنگ اصیل اسلامی، ترویج و نشر معارف رضوی و نیز با هدف چاپ و انتشار آثار ارزشمند در موضوعات علوم و معارف اسلامی و قرآنی و علوم بشری، در طول بیش از سه دهه فعالیت خود توانسته است با انتشار افزون بر بیش از سی میلیون نسخه کتاب، کارنامهای درخشان در اشاعۀ فرهنگ و معارف اسلامی و ارتقای فرهنگ عمومی کشور از خود برجای بگذارد. افزایش کمّی و کیفی تولید کتاب با توجه به اولویتهای تعیین شده، برنامه ریزی و تلاش در راستای گسترش نشر الکترونیک و طراحی و تولید محصولات متنوع فرهنگی متناسب با امکانات و وظایف محوله، عمدۀ فعالیتهای فرهنگی و انتشاراتی این موسسه را تشکیل میدهد. به نشر تاکنون در جشنوارههای داخلی همچون انتخاب کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جشنوارههای علمی و دانشگاهی، کتاب فصل، انتخاب کتاب برتر خراسان رضوی، جشنوارههای تخصصی آثار کودک و نوجوان و سایر مراسم انتخاب کتابهای برگزیدۀ کشوری و استانی، رتبههای برتر را به خود اختصاص داده است.
خواندن کتاب جان فیروزه جان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان کودک و نوجوان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جان فیروزه جان
«نیامده و نانی به دهان نبرده کجا میروی شیخ؟ دلم آشوب است. دلشوره خودش را مثل بوفی کور به در و دیوار دلم می کوبد و زنجموره میکند!
شیخ به صدای زن، پاهایش شل شد و کنار حوض آب نشست. چشمش که به عطیه میآفتاد، در دل او هم آشوب به پا میشد. عطیه نگاه او را سرمه چشمهایش کرد و گفت: با من سخن بگو، سینهات را سینه قبرستان مکن!»
به خانه امام جماعت رفته بودم، افسوس که وی نیز مخالفت با دولت را در حکم خودکشی دانسته و شرعاً و عقلاً حرام اعلام کرده بود، هیچ پیشنماز دیگری هم با من همداستان نشد، حال به باغ ملی میروم تا خود چاره کنم!»