دانلود و خرید کتاب بوشیدو اینازو نیتوبه ترجمه مریم هاشمی
تصویر جلد کتاب بوشیدو

کتاب بوشیدو

معرفی کتاب بوشیدو

کتاب «بوشیدو» نوشتۀ اینازو نیتوبه و  ترجمۀ مریم هاشمی است و انتشارات چلچله آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب بوشیدو

کتاب بوشیدو، روح ژاپن و طریقت سامورایی نوشتۀ اینازو نیتوبه، به بررسی و توضیح اصول اخلاقی و فلسفی سامورایی‌ها، یکی از گروه‌های برجستۀ تاریخ ژاپن، می‌پردازد. بوشیدو، به معنای راه جنگجو، مجموعه‌ای از قوانین و اصول اخلاقی است که سامورایی‌ها ملزم به رعایت آن بودند. این آموزه‌ها شامل ارزش‌هایی مانند صداقت، شجاعت، وفاداری، و احترام به دیگران است که برای سامورایی‌ها به‌عنوان اساس زندگی و رفتار فردی و اجتماعی مطرح بود. نیتوبه در کتاب بوشیدو تلاش می‌کند تا روح و فلسفۀ سامورایی‌ها را به خوانندگان غربی معرفی کند و نشان دهد که چگونه این فرهنگ کهن ژاپنی، هنوز در زندگی روزمرۀ مردم این کشور و در تفکر و عمل آنان تأثیرگذار است. او از ریشه‌ها و سرچشمه‌های بوشیدو سخن می‌گوید، آموزش آن را به‌تفصیل بررسی می‌کند، و نفوذ آن در میان توده‌های مردم ژاپن را تحلیل می‌کند.

کتاب بوشیدو با زبانی ساده و روان نوشته شده و هدف اصلی آن آشناکردن جهانیان با ارزش‌ها و فرهنگ ژاپنی و سامورایی‌ها است. بوشیدو نه‌تنها یک کتاب دربارۀ تاریخ سامورایی‌ها، بلکه کتابی در باب اخلاق و رفتار انسانی است که بسیاری از مفاهیم آن همچنان در جوامع مدرن کاربرد دارد.

خواندن کتاب بوشیدو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران فرهنگ ژاپن، طریقت سامورایی و علاقه‌مندان به مردم‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بوشیدو

«زمانی دانشمند فرهیخته‌ای مانند دکتر جـورج میلـر معتقـد بود که جوانمردی یا هر مفهوم مشابه دیگری، نه در میان ملل باستان و نـه در میان شرقیان مدرن، هرگز وجود نداشته اسـت. چنـین ناآگاهی کاملاً́ قابل‌توجیه است، زیرا نسخۀ سوم کتاب دکتر بـورک در همـان سـالی چاپ شد که کمودور پری در پورتال‌های انحصـارگرایی بـه مـا ضـربه می‌زد. بـیش از یـک دهـه بعـد، تقریبـاً در زمـانی که فئودالیسـم مـا در آخرین تنگنای هستی خود قرار داشت، کارل مارکس بـا نوشـتن کتـاب «سرمایه» توجه خوانندگان خود را بـه مزیـت خـاص مطالعـۀ نهادهـای اجتماعی و سیاسی فئودالیسم جلـب کـرد کـه بـه شکل زنـده فقـط در ژاپن دیده می‌شود. من همچنین دانشجوی تاریخ و اخلاق غربی را به مطالعۀ جوانمردی در ژاپن کنونی دعوت می‌کنم.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است