کتاب شهرهای خلاق و هوشمند پرویز محمدزاده + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب شهرهای خلاق و هوشمند

کتاب شهرهای خلاق و هوشمند نوشتهٔ پرویز محمدزاده و اکرم اکبری و بابک علیاری و رضا عبادی و رویا عبدالهیان است. انتشارات نور علم این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب شهرهای خلاق و هوشمند

کتاب شهرهای خلاق و هوشمند محصولی از تلاش‌ها و پژوهش‌های نویسنده در زمینهٔ شناخت و تبیین ارتباط میان دو مفهوم «شهر هوشمند» و «شهر خلاق» است. مفاهیمی که هر یک به تنهایی دارای اهمیت فراوانی‌اند، اما در ترکیب با یکدیگر می‌توانند شهرهایی را پدید آورند که نه تنها نیازهای اقتصادی و زیربنایی شهروندان را برآورده می‌کنند، بلکه به آن‌ها امکان می‌دهند تا در محیطی پرورش‌یافته با خلاقیت و نوآوری زندگی کنند. هدف نویسندهٔ کتاب ارائهٔ نقشهٔ راهی است که به مدیران شهری، برنامه‌ریزان، پژوهشگران و تمامی علاقه‌مندان به توسعهٔ شهری کمک می‌کند تا از این تجربه‌ها و دستاوردها برای ایجاد شهرهایی بهتر و پایدارتر استفاده کنند.

خواندن کتاب شهرهای خلاق و هوشمند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شهرهای خلاق و هوشمند

«شهرها از دیرباز به عنوان قلب تپنده تمدن‌ها و جوامع بشری شناخته شده‌اند؛ اما امروز، در آستانه قرن بیست و یکم، ما شاهد تغییرات عمیق و بنیادینی در نحوه عملکرد و توسعه آن‌ها هستیم. مفهوم شهر دیگر تنها به معنای تجمعی از ساختمان‌ها و جاده‌ها نیست، بلکه به فضای خلاقیت، نوآوری و فناوری تبدیل شده است. شهرهای هوشمند و خلاق به نمادی از آینده‌ای پیشرو و پایدار تبدیل شده‌اند؛ آینده‌ای که در آن «تکنولوژی» و «فرهنگ و هنر» دست در دست هم، کیفیت زندگی انسان‌ها را بهبود می‌بخشند.»