معرفی و دانلود کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵)

کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵)

۴.۲ امتیاز(از ۶ رأی)

معرفی کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵)

کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵) نوشتهٔ شولی فیش و امی‌ وولفرام و ترجمهٔ علی فرد است. انتشارات همراهان جوان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵)

کمیک تایتان های نوجوان به پیش، نام مجموعه‌ای از کتاب‌های کمیک سرزمین داستان‌های مصور است که از انیمیشن سریالی با همین اسم، توسط شرکت وارنر و انتشارات دی سی ساخته شده است. رابین، بیست بوی، سایبورگ، ریون و استارفایر اعضای گروه ابرقهرمانی تایتان های نوجوان هستن که داستان‌های بامزه، کمدی و ابرقهرمانانه‌ای را رقم می‌زنند. در شمارهٔ پنجم این مجموعه شما دو داستان به اسم‌های «شوخی بیش از اندازه!» و «نگاه نکن» را خواهید خواند.

خلاصهٔ داستان اول: سایبورگ و بیست‌بوی در وقت تفریح خود به سراغ مزاحمت تلفنی رفتند و از سوپرمن و لیگ عدالت گرفته تا حتی بتمن را بازیچهٔ شوخی‌های خود گرفتند، اما این مزاحمت تلفنی برای آن‌ها دردسری بزرگ را به وجود آورد…

خلاصهٔ داستان دوم: برای ریون بسته‌ای می‌آورند و باقی اعضای گروه کنجکاو شدند تا بدانند داخل بسته چیست. از آنجایی که ریون از این کار خوشش نمی‌آید تصمیم می‌گیرد تا آن‌ها را تنبیه کند…

خواندن کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران کمیک پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتایتان های نوجوان به پیش! (شماره ۵)
عنوان در زبان مبدأTeen Titans Go Comics #5

میراث ادبیات روایی قشمتصویر جلد کتاب میراث ادبیات روایی قشم
ایرج اعتمادی
رای‌ ناتصویر جلد کتاب رای‌ نا
محمدعلی روزانه
اهمیت اخلاق در اقتصاد، تولید و کسب و کارتصویر جلد کتاب اهمیت اخلاق در اقتصاد، تولید و کسب و کار
احمدرضا امری کاظمی
پیدا کردن هدف زندگیتصویر جلد کتاب صوتی پیدا کردن هدف زندگی
مارک منسون
زندگی هنوز ادامه داردتصویر جلد کتاب زندگی هنوز ادامه دارد
امیرحسین هراتیان
شاه آسمان و هفت گردانتصویر جلد کتاب شاه آسمان و هفت گردان
محسن دامادی
تمرینات فیتنس برای گروه های ورزشی خاصتصویر جلد کتاب تمرینات فیتنس برای گروه های ورزشی خاص
فدریک هتفیلد
اختلال وسواسی جبری، تروما، استرس و سانحه، اختلالات سازگاری (ویژه آزمون های 1405)تصویر جلد کتاب اختلال وسواسی جبری، تروما، استرس و سانحه، اختلالات سازگاری (ویژه آزمون های 1405)
مهشید ناصری سینکی
چرا جنگ هرگز فکر خوبی نیستتصویر جلد کتاب چرا جنگ هرگز فکر خوبی نیست
طاهره آدینه پور
رد پایی رفته از یادتصویر جلد کتاب رد پایی رفته از یاد
امیر زندی
مدیریت حمل و نقل انرژی و اثرات آن بر بازدارندگیتصویر جلد کتاب مدیریت حمل و نقل  انرژی و  اثرات آن بر بازدارندگی
سعید نادری
و در پایانتصویر جلد کتاب و در پایان
هنری مارش
اصول کارگردانی سینماتصویر جلد کتاب اصول کارگردانی سینما
نیکلاس تی. پرافرز
علی کوچولو و ویلچرتصویر جلد کتاب علی کوچولو و ویلچر
شمیلا شهرابی
کتاب کار مدیریت و کنترل اضطراب کودکانتصویر جلد کتاب کتاب کار مدیریت و کنترل اضطراب کودکان
مرجان عالیخانی
آمادگی آزمون دکتری اکولوژی پوشش های گیاهیتصویر جلد کتاب آمادگی آزمون دکتری اکولوژی پوشش های گیاهی
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
بیولوژی کمپبل؛ جلد چهارم (فصل ۳۲، مقدمه ای بر تنوع جانوری)تصویر جلد کتاب بیولوژی کمپبل؛ جلد چهارم (فصل ۳۲، مقدمه ای بر تنوع جانوری)
نیل کمبل