کتاب قدرت مهارت های نرم در صنعت IT
معرفی کتاب قدرت مهارت های نرم در صنعت IT
کتاب قدرت مهارت های نرم در صنعت IT نوشتۀ ماکسول روآن با ترجمۀ سپیده صانعی در انتشارات اندیشگان به چاپ رسیده است.
درباره کتاب قدرت مهارت های نرم در صنعت IT
مسئلۀ کتاب قدرت مهارتهای نرم در صنعت IT این است که مهارتهای فنی بهتنهایی برای موفقیت کافی نیستند و نشان میدهد که چگونه مهارتهای نرم برای متخصصان IT کمککننده هستند و تسلط بر آنها ضمن فراهم آوردن امکان رشد کاری، مسیر شغلی متخصصان در این حوزه را هموارتر میکند. این مهارتها برگ برندهای در این صنعت پررقیب هستند و از دارندهاش بهعنوان یک محافظ در برابر چالشهای شغلی محافظت میکنند و رضایت شغلی را بهتبع در او افزایش میدهند.
خواندن کتاب قدرت مهارت های نرم در صنعت IT را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای کسبوکار بهویژه شاغلان در حوزۀ کامپیوتر و فناوری اطلاعات پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قدرت مهارت های نرم در صنعت IT
امروزه فناوری نقش بسیار مهمی در تمامی ابعاد زندگی ما ایفا مینماید و اهمیت آن روزبهروز در حال افزایش است. ابعاد مختلف زندگی یعنی از شیوههای مورداستفادهمان برای برقراری ارتباط با یکدیگر تا نرمافزارهایی که بهعنوان یک مؤلفه اصلی در محل کار استفاده می کنیم؛ فناوری نقشی اساسی ایفا می کند و نادیده گرفتن اهمیت این صنعت در قرن ۲۱ غیرممکن است. علیرغم این وابستگی روزافزون به فناوری، «مهارتهای نرم» بهعنوان یکی از مؤلفههای حیاتی موفقیت در این حوزه، اغلب نادیده گرفته میشوند.»
کتاب ترجمه شده تو این حوزه خیلی کمه و خلأش واقعا دیده میشد. امیدوارم شاهد ترجمه های بیشتر در این حوزه باشیم.
خیلی خوشحالم که این کتاب به فارسی ترجمه شده است. توصیه میکنم حتما مطالعه کنید.
خدا قوت.موضوع بسیار منحصر بفرد و مهمی هست در صنعت آی تی و به تمام متخصصین عزیز توصیه میکنم🎯
این کتاب موهبتی برای هر شخصی است که در دنیای فنی IT مشغول به فعالیت میباشد تا بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد
کیفیت ترجمه خیلی خوبه، توصیه میکنم.