کتاب عشق مادرانه
معرفی کتاب عشق مادرانه
کتاب الکترونیکی عشق مادرانه نوشتۀ جولی کلارک با ترجمۀ آیت سعادتی در انتشارات سبزان چاپ شده است. این کتاب دربارۀ پیچیدگیهای روابط مادر و فرزند و تأثیر تصمیمات گذشته بر زندگی حال حاضر است.
درباره کتاب عشق مادرانه
عشق مادرانه داستان مادری به نام پِیج است که با تصمیمی در گذشته، زندگی خود و فرزندش را تحت تأثیر قرار داده است. او با چالشهای احساسی و اخلاقی مواجه میشود که باید با آنها دست و پنجه نرم کند. کتاب به بررسی موضوعاتی مانند هویت، خانواده و انتخابهای دشوار میپردازد و نشان میدهد چگونه تصمیمات ما میتوانند آینده را شکل دهند. جولی کلارک نویسندهای اهل سانتا مونیکا، کالیفرنیا است که با آثار پرفروشی مانند آخرین پرواز و دروغهایی که میگویم شناخته میشود. او در لسآنجلس با دو فرزندش و یک سگ گلدندودل زندگی میکند و به تدریس اشتغال دارد.
کتاب عشق مادرانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
عشق مادرانه را به خوانندگانی که به داستانهای روانشناختی و کاوش در روابط خانوادگی علاقهمند هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عشق مادرانه
«همه مدام از حق انتخاب زنان سخن میگویند، اما وقتی در شانزدهسالگی باردار میشوید، عملاً انتخابی ندارید. خصوصاً اگر والدینتان بخواهند نوزاد را نگه دارید. برداشت آنها از دین مسیحیت نهتنها مرا از سقطجنین بازداشت، بلکه اجازه نداد حتی به کسی خارج از خانواده دربارهٔ فرزندم حرف بزنم. درست مثل داستانها، مرا به خانهای مخصوص دخترانی مانند خودم فرستادند. در این مدت، مادرم در خانه به همه دروغ میگفت که یک سال در مدرسهٔ خانم پورتر خواهم بود. چه فرصت عالی و خوبی! تبعید شدم تا کمتر از خودم خجالت بکشم. از دانستن هر اصطلاحی در مورد فرزندخواندگی منع شدم. با این بهانه که شاید این موضوع برای فرزندم هم بهتر باشد.
بار عاطفی حمل یک نوزاد، به دنیا آوردن او و سپس از دست دادنش زیاد است. شما را از درون میخورد. فکر اینکه فرزندتان آن بیرون باشد و شما را نشناسد ... بسیار دردناک است. به همین دلیل، در دوران دانشجویی داوطلب کار در کلینیک تنظیم خانواده شدم و پس از ازدواج با دیوید، برای این مراکز کمک مالی جمع میکردم.
معتقدم زنان جوان نباید مثل من مجبور به زایمان ناخواسته شوند. آنها باید بتوانند آزادانه صحبت کنند، شنیده شوند و با بررسی تمام گزینهها، خودشان تصمیم بگیرند. این تصور که فرزندخواندگی تنها جایگزین مثبت برای سقطجنین است، اشتباه است. از دست دادن فرزند، هم برای مادر و هم برای کودک، آسیبزاست.»
نوشته ای کوتاه و سرشار از عشق مادری