کتاب سیر و سلوک بهشتیان در آیات و روایات
معرفی کتاب سیر و سلوک بهشتیان در آیات و روایات
کتاب «سیر و سلوک بهشتیان در آیات و روایات» نوشتۀ یدالله بهتاش است و انتشارات سبحان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب سیر و سلوک بهشتیان در آیات و روایات
در این دنیا همۀ انسانها کنار یکدیگر زندگی میکنند و هیچ انسانی بدون تعاون و نصرت دیگران نمیتواند به زندگی خود ادامه دهد. انسان از همان ابتدای آفرینش به کمک دیگران نیاز داشته و خواهد داشت. وقتی کودکی پا به این دنیا میگذارد، اگر پرستاری مادر و کمک پدر و نزدیکان نباشد، کودک نمیتواند به حیات خود ادامه دهد. هرچه قدر انسان بزرگتر میشود این اصل همچنین حاکم است و فقط کیفیت نیازها و احتیاجات تفاوت میکند و اصل احتیاج بشر به دیگران ثابت است و تغییر نمیکند. تمامی دستورات اخلاق اجتماعی بر اساس درک همین واقعیت برنامهریزی میشود؛ بنابراین بهتر است انسانها یکدیگر را دوست داشته باشد و به هم کمک کنند.
در ادیان دیگر عبادت در انزوا و عابد خلاصه میشود؛ اما در اسلام به ارزشهای اخلاقی بهعنوان عبادت نگاه شده است. اینجاست که ارزشها معنا پیدا کرده و کارساز میشود. حاج یدالله بهتاش ارزشهای اخلاقی که عبادت شمرده شده است و ائمۀ معصومین دربارۀ آنها سفارش کردهاند را در کتاب سیروسلوک بهشتیان در آیات و روایات جمعآوری کرده است.
کتاب سیروسلوک بهشتیان در آیات و روایات در ۱۴ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: تلاوت قرآن»، «فصل دوم: نماز شب، نماز، روزه مستحبی»، «فصل سوم: حج»، «فصل چهارم: جهاد»، «فصل پنجم: شهید و شهادت»، «فصل ششم: اعتکاف»، «فصل هفتم: انفاق و صدقه»، «فصل هشتم: بنده آزادکردن»، «فصل نهم: راه فلاح و رستگاری چیست»، «فصل دهم: نجات از عذاب الهی، جهنم»، «فصل یازدهم: عبادات (عمل صالح)»، «فصل دوازدهم: کارهایی که عبادات و اعمال خوب را فاسد میکند (حبط اعمال)»، «فصل سیزدهم: کفاره (پاککنندۀ گناهان)» و «فصل چهاردهم: توبه»
خواندن کتاب سیر و سلوک بهشتیان در آیات و روایات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روایات، احادیث و علاقهمندان به سبک زندگی اسلامی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سیر و سلوک بهشتیان در آیات و روایات
«قرآن شفای بیماریهای روحی و هدایت از ضلالت و گمراهی و رحمت از برای مؤمنین و موعظه و پند و عهد خداست. باید مؤمنان با الفاظ و معانی آن دلها و زبانها و خانهها و بازارها و مدارس و اجتماع خود را روشن و منور سازند و از تلاوت آن غفلت نورزند. در نهجالبلاغه خطبۀ ۱۷۶ از حضرت علی (ع) است که فرمود: بدانید این قرآن نصیحتکنندهای است که خیانت نمیکند و راهنمایی است که گراه نمیسازد و حدیثکننده ای است که دروغ نمیگوید.»
حجم
۸۱۱٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه
حجم
۸۱۱٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۰۲ صفحه