دانلود و خرید کتاب افسانه های سرخپوستان ریچارد ارداز ترجمه نورالدین چیلان
تصویر جلد کتاب افسانه های سرخپوستان

کتاب افسانه های سرخپوستان

معرفی کتاب افسانه های سرخپوستان

کتاب الکترونیکی «افسانه های سرخپوستان» نوشتهٔ ریچارد ارداز و آلفونسو اریتز است. نورالدین چیلان مترجم و میرشهاب الدین چیلان گردآورندهٔ این اثر است و انتشارات ندای سینا آن را به چاپ رسانده است. افسانه‌های سرخپوستی از پرمایه‌ترین نمونه‌های ادبیات داستانی جهان‌اند که مرزبندی رایج جهان در آن‌ها وجود ندارد. این افسانه‌های سرشار از لحظات شگفت‌انگیز و آموزنده‌ که شیوۀ قصه‌گویی ویژه‌ای دارند، راهی دور و دراز را سینه‌به‌سینه طی کرده‌اند تا به دست ما برسند.

درباره کتاب افسانه های سرخپوستان

در بسیاری از افسانه‌های سرخپوستان، جهانِ طبیعی آمیخته به رمز و راز و افسون و جادوست. عاشق و معشوق به کوه و ستاره و درخت تبدیل می‌شوند، قهرمان اساطیری در نقش نابودگرِ موجودات پلید گام به میدان هستی می‌نهد و حیوانی به نام «کایوت» رندی تمام‌عیار می‌شود. جنگ، عرصهٔ رقابت و کسب افتخار برای جوانان می‌شود که با نمایش شجاعت خویش، به دریافت پَرِ عقاب مفتخر می‌شدند و به جُرگهٔ مردان می‌پیوستند. اَعمالِ شجاعانۀ این مردم باید شاهد می‌داشت ولی در برخی از قبایل فرد به چپق یا شیئی مقدس سوگند می‌خورد که آنچه می‌گوید رخ داده است و حقیقت دارد. رویارویی‌ سرخپوستان با زندگی و مرگ، در افسانه‌های آنان با رویکردی اندوه‌آور، خنده‌دار، شاعرانه، آسمانی و یا زمینی متجلّی شده است که در این کتاب آن‌ها را می‌خوانیم.

کتاب افسانه های سرخپوستان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران مطالعهٔ افسانه‌ها و اسطوره‌ها پیشنهاد می‌شود.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است