دانلود و خرید کتاب شکست آگورافوبیا پاملا مایلز هوتون ترجمه نسیم معظمی

کتاب شکست آگورافوبیا

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شکست آگورافوبیا

کتاب شکست آگورافوبیا نوشتهٔ پاملا مایلز هوتون و ترجمهٔ نسیم معظمی است. انتشارات بذر خرد این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این کتاب راه‌حل‌هایی برای مقابله با برزن‌هراسی ارائه داده است.

درباره کتاب شکست آگورافوبیا

پاملا مایلز هوتون کتاب شکست آگورافوبیا (How to Beat Agoraphobia One Step at a Time) را در پنج بخش نگاشته که عنوان آن‌ها عبارت است از «شروع کردن»،‌ «آشنایی با آگورافوبیا»، «ارزیابی مشکل و استفاده از مواجههٔ درجه‌بندی‌شده برای رفع آن»، «جعبهٔ ابزار مدیریت عود» و «داستان‌های بهبودی».

واژهٔ آگورافوبیا به معنای ترس از فضای عمومی و باز است. کتاب «شکست آگورافوبیا»، راهنمای غلبه بر یک اختلال اضطرابی است؛ اختلالی که توانِ به‌زانودرآوردنِ افراد و نابودی زندگی روزمرهٔ آنان را دارد. آگورافوبیا را برزن‌هراسی یا بازارهراسی هم می‌نامند، ترس از فضاهای باز و شلوغ که امکان خروج از آن‌ها به‌سادگی وجود ندارد. این اضطراب از گیرافتادن و بی‌پناهی و از دست دادن کنترل در بیشتر زمان‌ها با حملهٔ هراس همراه می‌شود. کتاب شکست آگورافوبیا راهنمایی قدم‌به‌قدم برای چیره شدن بر این اختلال اضطرابی است. نویسنده در آغاز کتاب تأکید کرده است که موفقیت رویکردهای روان‌شناسی در گرو تلاش شخصی هر فرد است. بنابراین غلبه بر آگورافوبیا نیاز به زمان و تلاش دارد. در ادامهٔ کتاب، نویسنده آگورافوبیا را تعریف کرده، نشانه‌هایش را برشمرده و پیامدهای آن را به خواننده معرفی کرده است.

خواندن کتاب شکست آگورافوبیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند بر برزن‌هراسی یا ترس از فضای عمومی و باز غلبه کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شکست آگورافوبیا

«آگورافوبیا ترس از قرار گرفتن در موقعیت‌هایی است که فرد معتقد است فرار کردن از آن‌ها ممکن است دشوار باشد یا اگر مشکلی پیش بیاید کمکی در دسترس نخواهد بود. بسیاری از مردم فکر می‌کنند که این فقط ترس از فضاهای باز است، اما این‌طور نیست؛ موضوع پیچیده‌تر از این است. آگورافوبیا درواقع در زبان یونانی به معنی «ترس از بازار» ترجمه می‌شود. برای بسیاری از افراد مبتلا به آگورافوبیا استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی، رفتن به سوپرمارکت یا مراکز خرید یا حتی ترک خانه بدون همراهی فرد معتمدشان دشوار است. اگر فرد مبتلا به آگورافوبیا در چنین موقعیتی قرار گیرد، ممکن است علائم فیزیکی حملهٔ وحشت‌زدگی از جمله تپش قلب، تنفس سریع (هایپرونتیلاسیون)، احساس گرما و تعریق، احساس بیماری، حس وجود پروانه در شکم و اسهال را تجربه کند.

علائم آگورافوبیا

افراد مبتلا به آگورافوبیا معمولاً از حضور در طیف وسیعی از موقعیت‌ها (مانند صف، حمل‌ونقل عمومی، فروشگاه‌های بزرگ شلوغ، سوپرمارکت‌ها، مراکز خرید، تئاتر، سینما و غیره) اجتناب می‌کنند. در این شرایط، فرد معمولاً برخی یا حتی تمام علائم فیزیکی اضطراب و هراس ذکرشده در پاراگراف قبل (مانند تپش قلب، هایپرونتیلاسیون و غیره) را احساس خواهد کرد. دربارهٔ این علائم ناخوشایند در بخش ۲ بیشتر صحبت خواهیم کرد. زمانی که فرد چنین احساسی دارد، اغلب از این می‌ترسد که اتفاق بدی بیفتد و ممکن است افکار ناراحت‌کننده‌ای از این قبیل داشته باشد: «ممکن است غش کنم»، «ممکن است دچار حملهٔ قلبی شوم»، «ممکن است نفسم بند بیاید»، «ممکن است زمین بخورم» و غیره. داشتن این علائم فیزیکی بسیار ناخوشایند و افکار ترسناک ممکن است به افزایش احساس اضطراب و وحشت در فرد منجر شود. بسیاری از افراد برای مقابله از روشی استفاده می‌کنند که ما آن را رفتارهای ایمنی می‌نامیم، آنچه به فرد کمک می‌کند تا احساس اضطراب کمتری داشته باشد و ممکن است شامل کارهایی باشد مانند بیرون رفتن فقط با همراهی شخص دیگری، حمل دارو، یک بطری آب یا حتی طلسم خوش‌شانسی یا نگه داشتن چیزی مانند چرخ‌دستی یا حمل چتر. افراد می‌توانند رفتارهای ایمنی مختلفی را برای کمک به کنار آمدن با مشکل انجام دهند و ما کمی بعد به رفتارهای ایمنی شما نیز خواهیم رسید. یکی دیگر از راهبردهای مقابله فرار کردن است. بسیاری از افراد مبتلا به آگورافوبیا داستان‌هایی را تعریف می‌کنند از زمانی که چرخ‌دستی خرید خود را رها کرده و به دلیل احساس ترس به‌سرعت سوپرمارکت را ترک کرده‌اند.

برای جمع‌بندی می‌توان گفت که علائم متعددی برای آگورافوبیا وجود دارد: احساسات (اضطراب و وحشت)؛ علائم فیزیکی (تپش قلب و...)؛ افکار (دچار حملهٔ قلبی خواهم شد و...)؛ و رفتارها (اجتناب: نرفتن به مکان‌ها به دلیل ترس از احساس اضطراب؛ رفتارهای ایمنی؛ انجام کارها یا بردن چیزهایی با خود برای کمک به کاهش اضطراب؛ و فرار: ترک موقعیت هنگام احساس وحشت).

پیامدهای آگورافوبیا

آگورافوبیا گاهی اوقات می‌تواند مانند نوعی زندان ذهنی باشد که زندگی شما را محدود می‌کند. همچنین ممکن است در کارهای روزمرهٔ شما عواقب متعددی به همراه داشته باشد. ممکن است قبلاً سعی کرده باشید بر آگورافوبیای خود غلبه کنید اما موفق نشده‌اید. این کار می‌تواند بسیار دشوار باشد. ممکن است عزیزانتان توصیه‌های خوبی به شما کرده باشند، اما با وجود تمام تلاش‌هایتان برای پیروی از این دستورات آن‌ها نیز مفید واقع نشده‌اند. در این مرحله، ممکن است نسبت به وضعیت خود ناامید شوید. به همین دلیل، این کتاب در چند بخش کوتاه نوشته شده است که به شما این امکان را می‌دهد تا قدم‌به‌قدم آگورافوبیای خود را بشناسید، با سرعتی که بتوانید مدیریتش کنید و به گونه‌ای که این امکان را به شما می‌دهد تا بر آگورافوبیای خود غلبه و زندگی کاملی را آغاز نمایید.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است