دانلود و خرید کتاب الزام به تحویل مبیع
تصویر جلد کتاب الزام به تحویل مبیع

کتاب الزام به تحویل مبیع

معرفی کتاب الزام به تحویل مبیع

کتاب الزام به تحویل مبیع نوشتۀ عماد نمرودی و امیرحسین نوتاش در انتشارات معید مهر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب الزام به تحویل مبیع

تحویل مبیع به‌معنای تحویل مال خریداری‌شده از سوی فروشنده به خریدار است. در واقع اگر مالی که خریداری شده است و امکان تحویل و انتقال به خریدار را داشته باشد، فروشنده ملزم به انجام این تحویل و انتقال است. مسئلۀ امتناع فروشنده از تحویل مبیع یا ملک به خریدار یکی از مشکلات شایعی است که در خرید و فروش ملک بین خریدار و فروشنده به‌خصوص در زمان بین انجام معامله و تنظیم سند رسمی به وجود می‌آید.

بسیار اتفاق افتاده که فروشنده‌ای ملکی را فروخته و به‌رغم تعهد خود از تحویل و تسلیم ملک در مدت معینی که در قرارداد تصریح شده امتناع می‌نماید. این مسئله بیشتر در برهۀ زمانی انجام معامله تا تحویل و تنظیم سند رسمی که ارزش ملک افزایش یافته است به وجود می‌آید. فروشنده به بهانۀ اینکه ارزش ملک افزایش یافته و می‌تواند ملک خود را به بهای بیشتری بفروشد از انجام تعهد خود مبنی بر تحویل ملک خود امتناع می‌نماید. در این صورت خریدار راهی جز طرح دعوی الزام به تحویل مبیع ندارد.

کتاب الزام به تحویل مبیع در ۳ فصل، ارکان دعوای الزام به تحویل مبیع را بررسی کرده، آیین دادرسی را در رسیدگی به این موضوع توضیح داده و نمونه‌ای از آرا و نظریات مشورتی را به‌منظور آگاهی خواننده آورده است. در انتهای کتاب نیز پیوستی با عنوان پرسش و پاسخ آمده که می‌تواند به روشن شدن برخی ابهام‌ها کمک کنند.

خواندن کتاب الزام به تحویل مبیع را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دانشجویان حقوق پیشنهاد می‌کنیم.

هیولای سبز دنیا را نجات می دهد!
آلیسون اینچز
ثبات قدم داشته باش و به هر چیز که لیاقتش را داری برس