کتاب بازاریابی نسل شش
معرفی کتاب بازاریابی نسل شش
"سری کتابهای بازاریابی به بررسی تغییرات در دنیای تجارت و تأثیر آنها بر رویکرد بازاریابان به بازاریابی میپردازد. یکی از نقشهای کلیدی بازاریابی، انتقال ارزش و ایجاد اعتماد به مشتریان است که به برندها امکان میدهد بر رفتارها تأثیر بگذارند. به طورکلی بازاریابی نسل شش بر اساس ایجاد محیطهای فراگیر در هر دو فضای فیزیکی و دیجیتال است.
ما در سالهای اخیر شاهد تغییر قابل توجهی در پیشرفتهای تکنولوژیکی به سمت ایجاد تعاملات فراگیر بین مشتریان و برندها بودیم. این تغییرها را میتوان به ظهور نسلهای دیجیتال، یعنی نسل Z و نسل آلفا، نسبت داد. ظهور این نسلها تغییرات قابل توجهی در چشمانداز دیجیتال به همراه خواهند داشت و جنبههای مختلف فضای دیجیتال را متحول خواهند کرد. یکی از تحولات قابل توجه، افزایش تعامل و غوطهوری در درون قلمرو دیجیتال است. این روندها الهام بخش کسبوکارها هستند تا تجربیات مشتریان را به طور فزایندهای فراگیر کنند به گونهای که مرزهای بین نقاط تماس فیزیکی و دیجیتال محو شود."
کتاب کتابیه که محتوای خوبی داره ولی یه جورایی احساس میکنم جامعه آماری کاملی نداره یعنی برای کوری مثل ایران خیلی از دیدگاه هاش در حال حاضر قابل استفاده نیست. میتونید بخونید بذارید گوشه ذهنتون با هوشمندی از به مرور