دانلود و خرید کتاب پینترست برای کسب و کارها رضا اکبریانی
تصویر جلد کتاب پینترست برای کسب و کارها

کتاب پینترست برای کسب و کارها

معرفی کتاب پینترست برای کسب و کارها

کتاب پینترست برای کسب و کارها نوشتهٔ رضا اکبریانی و امید اکبریانی است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب پینترست برای کسب و کارها

شبکه‌های اجتماعی امروزه نقش کلیدی در زندگی روزمره‌ی ما دارند. استفادهٔ اصولی از شبکه‌های اجتماعی تأثیر بسزایی در کسب و کارها دارد. در کتاب پینترست برای کسب و کارها به کاربرد شبکه اجتماعی Pinterest در کسب و کارها پرداخته‌ شده است. نحوهٔ شاخت حساب کاربری و تجاری، ترفندهای بازاریابی، تولید محتوا و حتی روش‌هایی برای پیدا کردن ایدهٔ تولید محتوای مؤثر برای جذب مخاطب در پینترست در این کتاب آمده است.

خواندن کتاب پینترست برای کسب و کارها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پینترست برای کسب و کارها

«امروزه اشخاص کمتری پیدا می‌شوند که از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها استفاده نکنند و می‌توان با اطمینان کامل گفت که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به صورت لحظه‌ای در حال افزایش است و در کار و زندگی روزمره ما تأثیرگذار می‌باشد. در این راستا باید علم و دانش خوب استفاده کردن از شبکه‌های اجتماعی را داشته باشید تا به مسیرهاي اشتباهی هدایت نشوید. به گونه‌ای که برخی از اشخاص، تمامی مراحل زندگی روزمره خود را در بستر شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند؛ یا برخی دیگر از کاربران از آن‌ها برای کسب‌وکارهاي خود استفاده می‌کنند، که در بهبود کسب‌وکار آن‌ها تأثیر چشمگیري دارد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۳۰%