کتاب سبک شناسی انتقادی
تحلیل آثار فریبا وفی
معرفی کتاب سبک شناسی انتقادی
کتاب سبک شناسی انتقادی نوشتهٔ مهری تلخابی و بهزاد رهبر و احمد رمضانی است. انتشارات بوی کاغذ (بوکا) این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی تحلیل آثار فریبا وفی است.
درباره کتاب سبک شناسی انتقادی
کتاب سبک شناسی انتقادی به بررسی آثار فریبا وفی، نویسنده نام آشنای معاصر، از منظر سبکشناسی انتقادی اختصاص دارد. وفی با زبانی خاص از مسائل زنان و دغدغههای آنان سخن میگوید. رویکرد سبکشناسی انتقادی و انتخاب آن ابزاری مناسب برای این پژوهش، به نگارندگان کمک کرد تا بتوانند به گفتمان مسلط و ایدئولوژی و قدرت پنهانی، که زبان این نویسنده را مدیریت میکند، پی ببرند.
کتاب سبکشناسی انتقادی هفت فصل دارد. در فصول ابتدایی، نویسندگان به مباحث نظری پرداختهاند و در چهار فصل بعدی، چهار اثر شاخص وفی، یعنی پرنده من، ماه کامل میشود، رازی در کوچهها و ترلان به تفکیک از منظر سبکشناسی انتقادی و سبکشناسی زنانه تحلیل شده است.
خواندن کتاب سبک شناسی انتقادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران پژوهش ادبی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سبک شناسی انتقادی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سبک شناسی انتقادی |
| عنوان دیگر | تحلیل آثار فریبا وفی |