کتاب صحیفه فاطمیه
معرفی کتاب صحیفه فاطمیه
کتاب صحیفه فاطمیه بهقلم حمید احمدی جلفائی را انتشارات زائر آستانه مقدسه منتشر کرده است. این کتاب مجموعهای است از خطبهها، کلمات قصار، ادعیه، اشعار، فضائل؛ احادیث و کرامات حضرت فاطمه زهرا (ع).
درباره کتاب صحیفه فاطمیه
وجود مبارک پیامبر اکرم (ص) و اهلبیت مطهر ایشان، سراسر نور و رحمت و حکمت است و بهجاست تا با بهرهگیری از سیره و سنت نورانی و الهی ایشان، توشهای برای خیر و سعادت دنیوی و اخروی برگیریم و به عمق و معنای زندگی خود بیفزاییم. کتاب صحیفهٔ فاطمیه مجموعهای است از خطبهها، کلمات قصار، ادعیه، اشعار، فضائل، احادیث و کرامات حضرت زهرا (س) دختر بزرگوار پیامبر اعظم (ص) که با وجود عمر کوتاهشان منشأ خیر و نیکی فراوان در زندگی نبی مکرم اسلام بودند و مطالعهٔ زندگیشان سراسر پند و اندرز است.
خواندن کتاب صحیفه فاطمیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهای مذهبی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب صحیفه فاطمیه
«فضيلت ششم
رُوِيَ عَنْ عَائِشَهُ: مَا رَأَيْتُ مِنَ النَّاسِ أحدا أشبه كلاما وحَدِيثًا بِرَسُولِ اللَّهِ مِنْ فَاطِمَةَ؛ إِذَا دَخَلَتْ عَلَيْهِ رَحبَ بِهَا، وَقَبَّلَ يَدَيْهَا، وَأَجْلَسَها في مجلسه، فإذا دخل عَلَيْهَا قَامَتْ إِلَيْهِ، فَرَحْبَتْ بِهِ،
وَقَبَلَتْ يَدَيْهِ - الخبر
از عایشه روایت شده که من از میان مردم کسی را که از لحاظ منطق و سخن گفتن شبیهتر از فاطمه علیهاالسلاک نسبت به رسول خدا باشد. ندیدهام. هر گاه که فاطمه بر پیغمبر وارد میشد پیغمبر اکرم به وی مرحبا گفته و با خوشحالی وی را به سوی خود میخواند و دستانش را میبوسید و او را به سینهٔ خود چسبانده و در جای خودش مینشاند و هنگامی هم که پیغمبر اکرم بر فاطمه داخل میشد فاطمه به سوی حضرت بلند شده و به استقبالش میرفت و به او خوشآمد میگفت و دستان پدر را میبوسید. البته این خبر طولانی بوده و بقیهٔ آن مناسب منظور ما نیست.
بيان - البته در برخی از روایات عبارت قام إليها نیز قبل از ارحب بها، وارد شده است. و این یعنی آنکه پیغمبر اکرم نیز هر وقت حضرت فاطمه بر وی وارد میشدند چند قدم به استقبال ایشان میرفتند و او را در آغوش میگرفتند. اما به نظر حقیر این همه تعظیم و تکریم حضرت رسول اکرم نسبت به دخترشان فاطمه اینکه از موافق و مخالف نقل شده است نمیتواند به گفتهٔ برخی از مخالفان تنها ناشی از احساسات پدرانه و عواطف طبیعی میان آنها باشد بلکه این تکریم دلالت بر عظمت و شأن و منزلت بالای حضرت فاطمهٔ کبری علیهاالسلام دارد که رسول اکرم از آن منزلت آگاه بوده و سعی بر معرفی آن حضرت برای دیگران داشتهاند. یا علی مدد!»