معرفی و دانلود کتاب آزمون های ورودی تیزهوشان نهم pdf + خلاصه رایگان

کتاب آزمون های ورودی تیزهوشان نهم

۲.۸(از ۱۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آزمون های ورودی تیزهوشان نهم

کتاب الکترونیکی «آزمون های ورودی تیزهوشان نهم» اثری است از گروهی از مؤلفان که انتشارات پویش اندیشهٔ خوارزمی چاپ آن را به‌عهده داشته است. این کتاب حاوی آزمون‌های تیزهوشان تا سال ۱۴۰۲ است.

درباره کتاب مجموعه آزمون های ورودی تیزهوشان نهم

این کتاب یکی از مهم‌ترین مراجع برای آمادگی امتحانات ورودی به دبیرستان‌های تیزهوشان است. این اثر دربردارندهٔ آزمون‌های مدارس تیزهوشان از سال تحصیلی ۱۳۹۷ - ۱۳۹۶ تا سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ است. پاسخ‌های تشریحی این آزمون‌ها از دیگر ویژگی‌های کتاب است.

کتاب مجموعه آزمون های ورودی تیزهوشان نهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب دانش‌آموزان پایهٔ نهم است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آزمون های ورودی تیزهوشان نهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآزمون های ورودی تیزهوشان نهم
فرمت کتابPDF

noora
۱۴۰۴/۱۲/۲۰

واقعا محتواش عالی بود-هر سوال رو کامل و دقیق در پاسخنامه توضیح داده

پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشانتصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان
مهدی مظلوم شایان
گل پلاس آموزش پیشرفته علوم تجربی نهمتصویر جلد کتاب گل پلاس آموزش پیشرفته علوم تجربی نهم
علی یوسف پور
فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهمتصویر جلد کتاب فینگر ۱ + ۳۱ استان نهم به دهم
سمیه میخچه گر
شب امتحان ریاضی هشتمتصویر جلد کتاب شب امتحان ریاضی هشتم
محمدرضا محمدی
پرسش های چهارگزینه ای علوم هفتم (تیزهوشان)تصویر جلد کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم هفتم (تیزهوشان)
کتاب جامع تیزهوشان نهمتصویر جلد کتاب کتاب جامع تیزهوشان نهم
کار و تمرین علوم تجربی پایه نهمتصویر جلد کتاب کار و تمرین علوم تجربی پایه نهم
معصومه خلیلی
گل پلاس اموزش پیشرفته ریاضی نهمتصویر جلد کتاب گل پلاس اموزش پیشرفته ریاضی نهم
حمداله محمدی
ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)تصویر جلد کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)
محمدرضا محمدی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی هشتمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی هشتم
علی ایزدی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ علوم هشتمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ علوم هشتم
مهرناز صادقی
شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهمتصویر جلد کتاب شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم
نوید روهنده
گلبرگ علوم تجربی نهمتصویر جلد کتاب گلبرگ علوم تجربی نهم
پگاه میرزایی
آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه هفتمتصویر جلد کتاب آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه هفتم
علی خیری
شب امتحان ریاضی هفتمتصویر جلد کتاب شب امتحان ریاضی هفتم
هوش مالتیپل تیزهوشان نهمتصویر جلد کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان نهم
اباصلت نوراللهی
ریاضی ۸، کتاب کار ریاضی پایه هشتم دوره اول متوسطهتصویر جلد کتاب ریاضی ۸، کتاب کار ریاضی پایه هشتم دوره اول متوسطه
فاطمه جوهری‌ طهرانی
شب امتحان علوم نهمتصویر جلد کتاب شب امتحان علوم نهم