کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان
معرفی کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان
کتاب پرسشهای چهارگزینهای علوم نهم ام تیزهوشان نوشتهی مهدی مظلوم شایان و با همکاری گروهی از ویراستاران علمی و فنی، توسط نشر خیلی سبز منتشر شده است. این کتاب با هدف آمادهسازی دانشآموزان پایه نهم برای شرکت در آزمونهای ورودی مدارس تیزهوشان، نمونه دولتی و مدارس برتر تألیف شده و مجموعهای جامع از پرسشهای چهارگزینهای به همراه پاسخهای تشریحی را در اختیار دانشآموزان قرار میدهد. ساختار کتاب به گونهای طراحی شده که همگام با سرفصلهای کتاب درسی علوم نهم پیش میرود و علاوهبر پوشش کامل مباحث، امکان تمرین و تعمیق یادگیری را فراهم میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان
کتاب پرسشهای چهارگزینهای علوم نهم ام تیزهوشان با تألیف مهدی مظلوم شایان، مجموعهای بهروز و کامل از سؤالات تستی علوم پایه نهم را ارائه داده است. این کتاب با گردآوری بیش از ۲۰۰۰ پرسش چهارگزینهای و پاسخهای تشریحی، به دانشآموزان کمک میکند تا علاوهبر یادگیری مفاهیم، مهارت تستزنی خود را تقویت کنند. ساختار کتاب به گونهای است که هر فصل با توضیحاتی دربارهی مفاهیم کلیدی آغاز میشود و سپس مجموعهای از سؤالات متنوع و چالشبرانگیز را در بر میگیرد. در بخشهایی از کتاب، آزمونهای تیزهوشان کشوری سالهای گذشته به همراه پاسخهای تشریحی آورده شده تا دانشآموزان با سبک سؤالات و سطح دشواری آنها آشنا شوند. این کتاب نهتنها برای دانشآموزان، بلکه برای معلمان نیز به عنوان منبعی برای تمرین و تکلیف قابل استفاده است. تمرکز اصلی کتاب بر پوشش کامل مباحث علوم نهم و آمادهسازی برای آزمونهای ورودی مدارس خاص است.
خلاصه کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان
کتاب پرسشهای چهارگزینهای علوم نهم ام تیزهوشان با هدف آموزش و تمرین مباحث علوم پایه نهم، مجموعهای از سؤالات تستی را در قالب فصلهای مختلف ارائه کرده است. هر فصل با توضیحاتی دربارهی مفاهیم اصلی آغاز میشود و سپس سؤالات چهارگزینهای مرتبط با همان فصل مطرح میشود. پاسخهای تشریحی به گونهای نوشته شدهاند که علاوهبر ارائهی راهحل، نکات کلیدی و روشهای حل مسئله را نیز آموزش میدهند. مباحث کتاب شامل مواد و نقش آنها در زندگی، رفتار اتمها با یکدیگر، محیط زیست، زمینشناسی، زیستشناسی و شیمی است. در بخشهایی از کتاب، آزمونهای تیزهوشان سالهای گذشته به همراه پاسخهای کامل آورده شده تا دانشآموزان بتوانند خود را محک بزنند و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنند. همچنین، نکات آموزشی و جداول خلاصه برای مرور سریع مطالب در بخشهایی از کتاب گنجانده شده است. این ساختار باعث میشود دانشآموزان علاوهبر یادگیری مفاهیم، با انواع سؤالات و شیوههای پاسخدهی آشنا شوند و آمادگی لازم برای شرکت در آزمونهای مهم را به دست آورند.
چرا باید کتاب پرسش های چهارگزینه ای علوم نهم ام تیزهوشان را بخوانیم؟
کتاب پرسشهای چهارگزینهای علوم نهم ام تیزهوشان با ارائهی مجموعهای گسترده از سؤالات تستی و پاسخهای تشریحی، فرصتی مناسب برای تمرین و تسلط بر مباحث علوم نهم فراهم میکند. ویژگی شاخص این کتاب، پوشش کامل سرفصلهای درسی و ارائهی سؤالات متنوع با سطح دشواری متفاوت است که دانشآموزان را برای آزمونهای ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی آماده میسازد. پاسخهای تشریحی، علاوهبر رفع ابهام، به تقویت مهارت حل مسئله و درک عمیقتر مفاهیم کمک میکند. همچنین، وجود آزمونهای سالهای گذشته و نکات آموزشی، امکان ارزیابی و مرور سریع مطالب را فراهم کرده است. این کتاب برای دانشآموزانی که به دنبال تمرین بیشتر و افزایش اعتمادبهنفس در آزمونهای تستی هستند، انتخابی کاربردی به شمار میآید.
خواندن این کتاب به دانشآموزان پایه نهم که قصد شرکت در آزمونهای ورودی مدارس تیزهوشان، نمونه دولتی یا مدارس برتر را دارند پیشنهاد میشود. همچنین به کسانی که به دنبال تمرین بیشتر، تسلط بر مباحث علوم نهم و تقویت مهارت تستزنی هستند، توصیه میشود.
دوستان من پایه دهم هستم تیزهوشان قبول شدم برای نهم این کتاب رو خریدم درسنامه فوق العاده ای داره شاید اولش خواستید بخونید سخت باشه ولی کم کم باهاش انس میگیرید،تست هاش هم خوبه و توی جواب تست هاش بهترین
کتاب خوبی هست فقط اینکه خیلی قدیمی هست، اگر ویرایش جدید کتاب بارگذاری بشه ارزش خرید داره.
کتاب های درسی را به روز کنید لطفا
خیلی عالی بود