معرفی و دانلود کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم pdf + خلاصه رایگان

کامل‌ترین مرجع آمادگی آزمون کشوری

۴.۴ امتیاز(از ۱۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم

کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم مجموعه‌ای آموزشی برای مرور و جمع‌بندی مباحث علوم پایه‌ی نهم است که انتشارات پویش اندیشه خوارزمی آن را منتشر کرده است. سرپرست مؤلفان در این کتاب کمک درسی سیده فاطمه حسینی کوشکی است ویراستاران علمی این اثر سیده زینب صالحی، شاهین قائمی نژاد و آزاده فلاح زاده هستند. این اثر با تکیه‌بر درسنامه‌های مفهومی، تست‌های ریزطبقه‌بندی‌شده و نمونه‌سؤال‌های برگرفته از آزمون‌های مدارس خاص و نمونه‌دولتی پیش می‌رود. در متن کتاب، پیوند میان آموزش درس‌به‌درس، مرور پایه‌های قبل و سنجش مرحله‌به‌مرحله دیده می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم

کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم اثری کمک آموزشی در حوزه‌ی کتاب علوم تجربی پایه‌ی نهم است که براساس آموزش مفاهیم کتاب درسی، یادآوری نکات مهم پایه‌های قبل، سنجش میزان یادگیری و آشناکردن دانش‌آموز با مدل سؤالات آزمون‌های گوناگون تألیف شده است.

این کتاب از نظر شیوه‌ی ارائه بر پیوستگی آموزش و تمرین تکیه دارد. سیده فاطمه حسینی کوشکی و همکارانش بخش‌هایی مثل فکرکنیدها، فعالیت‌ها و نکات تکمیلی را هم در دل آموزش آورده‌اند. در هر مبحث، توضیح مفاهیم با نمونه‌های آموزشی و سپس تست‌های منتخب همراه شده است تا مسیر یادگیری از فهم مطلب به سنجش برسد. در بخش‌های مختلف، ترتیب تست‌ها از آسان به دشوار چیده شده و کنار بعضی سؤال‌ها نشانه‌هایی برای ارزیابی سطح دشواری آمده است تا دانش‌آموز درباره‌ی میزان تسلط و مدیریت زمان هم تصویر روشن‌تری پیدا کند.
کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم در کنار آموزش‌ کتاب علوم تجربی مجموعه‌ای از سؤالات استان‌ها و آزمون‌های ورودی را جمع‌آوری کرده است که فضای کتاب را به سمت تمرین هدفمند می‌برد. همین ترکیبِ درسنامه، تست مبحثی و سؤال‌های جمع‌بندی باعث شده کتاب علاوه‌بر مرور فصل‌به‌فصل برای مرورهای نزدیک به آزمون کارآمد باشد.

خلاصه کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم

کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم محتوای علوم پایه‌ی نهم را به‌صورت فصل‌به‌فصل مرور می‌کند و در هر بخش، آموزش مفاهیم را با تست و نمونه‌سؤال همراه می‌سازد.

محور اصلی کتاب فهم دقیق مطالبی مثل ساختار اتم، ویژگی عنصرها، جدول تناوبی، واکنش‌پذیری، ترکیب‌های شیمیایی، پیوندها و موازنه‌ی واکنش‌هاست. در این کتاب کمک آموزشی هدف فقط حفظ‌کردن تعریف‌ها نیست، بلکه دانش‌آموز باید ارتباط میان مفاهیم را هم تشخیص دهد؛ مثلاً بداند جایگاه عنصرها در جدول چه نسبتی با رفتار شیمیایی آن‌ها دارد یا چگونه از نوع پیوند می‌توان به ویژگی ماده رسید. در کنار آموزش، تست‌های طبقه‌بندی‌شده و سؤالات آزمونی به تثبیت و سنجش آموخته‌ها کمک می‌کنند.

چرا باید کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• درسنامه‌های آن فقط متن کتاب درسی را تکرار نمی‌کنند و نکات تکمیلی و ارتباط مباحث را هم نشان می‌دهند.
  • تست‌ها و سؤال‌ها به‌صورت ریزطبقه‌بندی‌شده آمده‌اند و مرور هر مبحث را هدفمندتر می‌کنند.
  • کتاب میان آموزش، تمرین و سنجش فاصله نمی‌گذارد و بعد از هر بخش امکان ارزیابی یادگیری را فراهم می‌کند.
  • نمونه‌سؤال‌های برگرفته از آزمون‌های استان‌ها، دانش‌آموز را با شکل و منطق طراحی سؤال آشنا می‌کنند.
  • چیدمان سؤال‌ها از ساده به دشوار، برای سنجش تدریجی تسلط و مدیریت زمان مفید است.
  • مرور بعضی مباحث پایه‌های قبل در شروع فصل‌ها، پیوند میان آموخته‌های قبلی و مطالب جدید را روشن‌تر می‌کند.

خواندن کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• دانش‌آموزان پایه‌ی نهم که می‌خواهند علوم را فصل‌به‌فصل مرور و جمع‌بندی کنند.
  • دانش‌آموزانی که علاوه‌بر متن درسی، به تمرین‌های بیشتر و سؤال‌های متنوع نیاز دارند.
  • کسانی که برای آزمون‌های مدارس خاص، نمونه‌دولتی یا امتحان‌های مدرسه آماده می‌شوند.
  • دانش‌آموزانی که می‌خواهند در مباحثی مثل شیمی، ساختار اتم و جدول تناوبی تسلط بیشتری پیدا کنند.
  • مخاطبانی که ترجیح می‌دهند بعد از هر بخش آموزشی، با تست و نمونه‌سؤال میزان یادگیری خود را بسنجند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب۱ + ۳۱ استان علوم تجربی نهم به دهم

zahra-rezaei88
۱۴۰۴/۰۲/۱۵

دوس داشتم

۱۴۰۵/۰۱/۰۹

سخته ولی اگه درسنامه‌شو کامل یاد بگیرید از پس تستاش برمیاین من خودم فک کنم کامل نردمش ولی با وجود اینکه من سطح علومم از تشریحی معمولی هم پایینتر بود برای ازمون ورودی خیلیی کمکم کرد ولی بهتون پیشنهاد میکنم...بیشتر

امیرمهدی
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

کتاب عالیی هست از انتشارات پویش هست که برای ورودی تیزهوشان بهترین کتاب ۳۱ استانه هم جامعش هم ریاضی و علومش و ویژگی خاصش هم اینه که سوالات تالیفی و ضعیف و الکی نداره آزمون های سال های پیش این...بیشتر

۱۴۰۵/۰۱/۱۸

کتاب بسیار خوبیه. میخوام شروعش کنم. ولی چرا فایل ریاضیش در طاقچه موجود نیست؟