کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)
ویرایش جدید، مناسب برای آمادگی آزمونهای مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی
معرفی کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال)
کتاب ریاضی ۹ ام تیزهوشان (درسنامه و سؤال) یکی از کتابهای کمکآموزشی خیلی سبز برای دانشآموزان پایه نهم است.
انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتابهای آموزشی و کمکآموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتابهای خیلی سبز را همه دانشآموزان میشناسند. در کتابهای خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبهرو هستید تا خود و تواناییهایتان را محک بزنید.
کتاب ریاضی ۹ ام تیزهوشان (درسنامه و سؤال) برمبنای بخشهای کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقیها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.
خواندن کتاب ریاضی ۹ ام تیزهوشان (درسنامه و سؤال) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشآموزان پایه ۹ ام تیزهوشان مخاطبان این کتاباند. کتابهای کمکدرسی متوسطه اول به تثبیت مفاهیم درسی، تمرین مداوم، و آمادگی بهتر برای امتحانات کمک میکنند. دانشآموزان با استفاده از این منابع میتوانند نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و با تمرین بیشتر، به تسلط در دروس مختلف برسند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ریاضی نهم تیزهوشان (درسنامه و سؤال) |
| عنوان دیگر: | ویرایش جدید، مناسب برای آمادگی آزمونهای مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی |
| موضوع: | متوسطه اول |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۲۳۰۶۹۵۳ |
| تعداد صفحهها: | ۳۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۶۶۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه تیزهوشان |

به این دلیل یک ستاره دادم چون من دنبال چاپ ۱۴۰۱ این کتاب میگشتم اما نوبت چاپ رو نزده تو پیدیاف و نمیدونم بخاطر مشکلی فنی بود یا چی اما من دوبار برای این کتاب پول پرداختم محتوای خود کتاب...بیشتر
عالی
کتاب خیلی خوبیه درسنامه خوبی داره من الان نهم هستم و این کتاب خیلی کمکم میکنه
کتاب مفیدیه، سوالاتش خوبه، درسنامه اش رو هم دوست دارم. ویرایش ۱۴۰۴ چند تا نقطه ضعف داره، رنگی رنگی کردن کتاب و کوتاه تر کردن درسنامه بعضی یچزا مربوط به فصل یک توی چاپ سال ۱۴۰۳ که من خریدم بیشتر...بیشتر
من برا چاپ میخواستم