کتاب دیگری
معرفی کتاب دیگری
کتاب دیگری نوشتهٔ رضا کوهکن است. انتشارات موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی مجموعه مقالات همایش روز جهانی فلسفه سال ۱۴۰۰ است.
درباره کتاب دیگری
فلسفه و فلسفیدن امری است جهانی. و روز جهانیِ فلسفه فرصتی است برای اندیشیدن به این دستآورد بشری و ارج نهادن آن. و سراسر طبیعی است که مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران، به بزرگداشت این روز بپردازد. از سال ۱۳۸۶ خورشیدی تاکنون، هرساله این بزرگداشت برگزار شده و موضوعات متنوعی بهانۀ گردآمدن پژوهندگان قرار گرفته است. موضوع سال ۱۳۸۶، «مبانی نظری گفتگو (من و دیگری)» بوده است و موضوع سال ۱۴۰۰، «دیگری». شگفتا که موضوع سال اخیر بینسبت با موضوع نخستین نیست؛ با این تفاوت که در آنجا «من» در کانون قرار گرفته و در نزد ما این «دیگری» است که در میانه، استوار ایستاده است؛ باشد که سیر توجّه ما به دیگری، بیش و به باشد.
خواندن کتاب دیگری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دیگری
«در این میان نثر نوشتار و صورت ساختاری مقالات از مقالهای به مقالهٔ دیگر به طور خیلی طبیعی متفاوت است. برخی نویسندگان تاکید داشتند که بر متن آنها هیچگونه ویرایشی اعمال نگردد و مقالهشان «به مسلخ ویراستاری فرستاده نشود». خواستی که با توجه به تاریخی که نگارش زبان فارسی پشت سرگذاشته است و دستور نگارش دقیق و قاطعی برای آن نمیتوان متصور شد میتواند به شرط رعایت برخث قواعد کلی و متداول در امروز مقبول افتد. به این ترتیب، ما کمینهٔ ویرایش را بر مقالات همراهان این همایش انجام دادهایم و در نتیجه میتوان مطمئن بود که متنها کمابیش با نثر نوشتار خود نویسنده است».