معرفی و دانلود کتاب تاچر pdf + خلاصه رایگان

کتاب تاچر

قدم اول

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب تاچر

کتاب تاچر نوشتهٔ پیتر پیو و ترجمهٔ ابوالفضل حاجی زادگان است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این اثر از مجموعهٔ «قدم اول» این انتشارات است.

درباره کتاب تاچر

«مارگارت هیلدا تاچر» (Margaret Hilda Thatcher) متولد ۱۳ اکتبر ۱۹۲۵ و درگذشتهٔ ۸ آوریل ۲۰۱۳، معروف به «بانوی آهنین» و نخستین نخست‌وزیر زن تاریخ بریتانیا و رهبر سابق حزب محافظه‌کار بریتانیا بود. او در سال ۱۹۷۵ به رهبری این حزب برگزیده و چند سال بعد در سال ۱۹۷۹ با شعار «بهبود اوضاع اقتصادی» از سوی حزب محافظه‌کار نامزد شد و به نخست‌وزیری بریتانیا رسید و تا سال ۱۹۹۰ میلادی در هر دو سمت باقی‌ ماند. مارگارت تاچر از بازار آزاد، کاهش خدمات دولتی و واگذاری سازمان‌های دولتی به بخش خصوصی حمایت کرده و برخی از سیاست‌های مشهور او به «تاچریسم» معروف شده بود. پافشاری بر سیاست‌های اقتدارگرایانه و محافظه‌کارانهٔ تاچر و مقابلهٔ او با قدرت‌گرفتن اتحادیه‌های کارگری در بریتانیا او را به بانوی آهنین مشهور کرد. مطالعهٔ کتاب تاچر به قلم پیتر پیو، قدم اولی برای پاسخ به پرسش‌هایی ناظر بر دورهٔ زمام‌داری مارگارت تاچر است.

خواندن کتاب تاچر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم سیاسی و علاقه‌مندان به مطالعهٔ زندگی‌نامهٔ سیاست‌مداران پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تاچر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتاچر
انتشاراتانتشارات شیرازه کتاب ما
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۲/۱۶
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه قدم اول

نظری برای کتاب ثبت نشده است.