دانلود و خرید کتاب اطلس دایناسورها نیکولاس هریس ترجمه آزاد تیموری
تصویر جلد کتاب اطلس دایناسورها

کتاب اطلس دایناسورها

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اطلس دایناسورها

کتاب الکترونیکی اطلس دایناسورها نوشتۀ نیکولاس هریس و ترجمۀ آزاد تیموری است و انتشارات طلایه آن را منتشر کرده است. کتاب اطلس دایناسورها با چاپ تمام‌رنگی به بررسی پیدایش دایناسورها، جهان تریاسیک، جهان ژوراسیک، جهان کرتاسه، خزندگان دریایی، انقراض دایناسورها و کشف بقایای دایناسورها به‌صورت دایره المعارف مصور می‌پردازد.

درباره کتاب اطلس دایناسورها

دانشمندان در طی سالیان اخیر بسیار تلاش کرده‌اند تا در مورد گذشتۀ کره زمین و موجوداتی که روی این کرۀ خاکی زندگی می‌کرده‌اند اطلاعاتی به دست آورند. علم فسیل‌شناسی و دیرینه‌شناسی با استفاده از روش‌ها و متدهای مختلف سعی بر این داشته است که با مطالعۀ فسیل‌های کشف شده، در مورد فیزیولوژی موجودات ماقبل تاریخ اطلاعاتی را به دست آورد. بی‌شک یک گروه از این موجودات ماقبل تاریخ را دایناسورها تشکیل می‌دهند که اغلب مردم جهان این موجودات را در کتب و فیلم‎‌ها دیده‌اند.

کتاب اطلس دایناسورها به‌صورت مصور به ارائۀ شیوه زندگی، طول عمر، تغییرات به وجود آمده و در نهایت انقراض دایناسورها پرداخته است.

خواندن کتاب اطلس دایناسورها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به این موضوع مناسب است.

بخشی از کتاب اطلس دایناسورها

«دایناسورها جزء حیوانات معروف جهان هستند. اما هیچ کس تا به حال شیوه زندگی دایناسورها را ندیده است، زیرا آنها در زمان بسیار قدیم مرده اند. ما در مورد این جانوران شگفت انگیز فقط از طریق فسیل هایشان اطلاعات بدست آورده ایم. این بخش های سخت بدن شامل استخوانها، دندانها و پنجه، که در سنگ به دام افتاده و تبدیل به سنگ شده اند کشف شده است.

فسیل نشان می دهد که دایناسورها خزندگانی با پوستی دارای فلس، مانند تمساح امروز، سوسمارها، مارها، و لاک پشت بوده اند.

در حدود ۱۶۰ میلیون سال دایناسورها در زمین زنده کرده و حکمفرمایی می کردند. در ۶۵ میلیون سال قبل به طور ناگهانی این حیوانات از بین رفته و منقرض شدند...»

لطفا از من عکس نگیرید
قطاری که ایستگاه نداشت
بهیچ آک
پسر جاسوس
برایان دنسون
تاریخ فلسفه (جلد پنجم؛ فیلسوفان انگلیسی از هابز تا هیوم)
فردریک چارلز کاپلستون
آموزش اصطلاحات و اصول داستان نویسی
صدیقه عباس زاده
پنج خود یوگا
انتشارات newbee
هری پاتر (جلد هفتم؛ هری پاتر و یادگاران مرگ)
جی. کی. رولینگ
پتانسیل کانی سازی فلزات مس، طلا و مولیبدن در پهنه اکتشافی شهرستان میانه